Românii au început să fie mult mai atenți la prevenție, inclusiv în zona de medicină estetică

Specialiștii DermaLife, clinică de referință în zona de sănătate și frumusețe a femeii, parte a grupului MedLife, precizează că românii au început să fie din ce în ce mai atenți în ceea ce privește prevenția, inclusiv în zona de medicină estetică. Astfel, potrivit acestora, dacă în urmă cu cinci ani, peste 80% dintre procedurile care se efectuau în clinicile DermaLife vizau tratarea unei patologii existente, în prezent, procentul acestora a scăzut la 40%, concomitent cu creșterea procentului de pacienți care apelează la specialiștii clinicii în vederea prevenirii unor afecțiuni.  Aceste concluzii au fost enunțate în cadrul evenimentului de lansare a campaniei “Nu te mai ascunde! Simte-te bine în pielea ta!”, prin intermediul căreia specialiștii DermaLife încurajează femeile să își prețuiască frumusețea, să prevină îmbolnăvirea și să aleagă tratamente sănătoase. Ambasadorul acestei campanii este omul de televiziune, Ilinca Vandici.

Proceduri noi, pentru prevenție și tratament, disponibile în clinica Dermalife: Universkin, Platforma laser XEO Cutera și Selena X Magic asigură cele mai noi proceduri disponibile în clinică și care au fost introduse ca urmare a sesizării acestui trend în creștere al pacienților care mizează pe tratamentele de prevenție.

Universkin este denumirea conceptului care presupune crearea unei creme personalizate cu ajutorul medicului dermatolog. Concret, în urma unui consult detaliat, medicul dermatolog “creează” o formulă care să corespundă cât mai bine cu nevoile pacientului. Noutatea Universkin constă în posibilitatea dermatologului de a combina diverși agenți activi și a folosi diverse concentrații ale acestora astfel încât să se obțină cel mai bun rezultat pentru fiecare pacient în parte.

Platforma laser XEO Cutera aduce cea mai nouă tehnologie în domeniul tratamentelor LASER, care garantează rezultate rapide și durabile. Acesta se folosește pentru combaterea pielii lăsate de pe față și corp, pentru epilare, tenul pătat și neuniform şi nu numai, fiind singurul sistem care combină eficiența terapiei, și fără perioadă de recuperare post-procedură.

Selena X Magic este cea mai recentă inovație în domeniul remodelării corporale. Noua tehnologie reprezintă un tratament intensiv pentru celulită, piele flască, retenție de apă sau metabolism celular slab, având rezultate demonstrate clinic.  Acesta folosește 6 funcții integrate, de la ultrasunete de înaltă frecvența și radiofrecvența pentapolară la masaj endormologic și foto stimulare, toate acestea pentru un rezultat de excepție.

Adițional procedurilor amintite, DermaLife acoperă o gamă amplă de intervenții și tratamente pentru  sănătatea și frumusețea femeii. Astfel, în cadrul DermaLife, pacienții pot beneficia de tratamentul adecvat pentru diverse afecțiuni dermatologice comune precum rozaceea, acneea, verucile, papiloamele sau psoriazisul, se efectuează tratamente intervenționale (excizii chirurgicale cu examen histopatologic, cauterizări, drenaje) precum și examen cutanat dermoscopic pentru diagnosticul și supravegherea periodică a nevilor atipici (“alunițe periculoase”) și a cancerului de piele. De asemenea, pacientele au la dispoziţie o echipă de medici ginecologi în vederea rezolvării afecțiunilor specifice, dar și medici în sfera de chirurgie mamară pentru o abordare complexă a patologiei femeii.

Noua echipă de specialiști DermaLife este coordonată de dr. Victor Gabriel Clătici, medic primar dermatolog

Echipei de medici DermaLife i s-au alăturat, recent, mai mulți specialiști care vin să completeze expertiza centrului în vederea gestionării patologiei femeii.  Membrii echipei sunt: dr. Claudia Ciobanu-medic specialist dermato-venerologie, dr. Ana-Maria Drăgăniță-medic specialist dermato-venerologie, dr. Nectara Mitroi-medic specialist dermato-venerologie, dr. Noela Elena Ionescu-medic primar chirugie plastică, dr. Cătălin Enăchescu-medic primar dermatologie, dr. Crenguța Roman-medic primar chirurgie plastică, dr. Cristiana Voicu-medic specialist dermato-venerologie, dr. Diana Daraban-medic specialist dermato-venerolog, Dr. Cristian Ioan Bordea-medic primar chirurgie generală, supraspecializare în chirurgie oncologică, Dr. Raluca Vladuță-medic specialist dermatovenerologie, Dr. Taliana Camburu-medic specialist dermatovenerologie, Prof. Dr. Vasile Horhoianu-medic primar obstetrică-ginecologie, Dr. Corina Bușe-medic primar obstetrică-ginecologie și Dr. Mihaela-Gabriela Mărgăritescu-medic primar obstetrică-ginecologie.

“Lansarea de astăzi a campaniei DermaLife <Nu te mai ascunde! Simte-te bine în pielea ta!>, campanie prin intermediul căreia femeile sunt încurajate nu doar să își prețuiască frumusețea, ci să prevină și îmbolnăvirea și să aleagă tratamente sănătoase este și un bun prilej de a face cunoștință și cu noua echipă de specialiști a clinicii, pe care sunt mândru să o coordonez și, mai ales, alături de care sunt bucuros să lucrez. Sunt medici tineri, dedicați și profesioniști desăvârșiti“ a afirmat doctorul Victor Gabriel Clătici, coordonator dezvoltare medicală DermaLife.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()