SOS, unghiile mele!

Unghii striate, casante, exfoliante…ne dam in vant dupa manichiuri care mai de care, insa neglijam adesea sanatatea unghiilor care necesita ingrijiri. Si exista solutii pentru fiecare dintre problemele cu care se conrfunta unghiile noastre.

Unghii casante

De ce? Deshidratarea, amplificata de vant, de frig si de iarna care va sa vina – usuca unghiile. Si le determina sa faca fata mai greu loviturilor si socurilor.

Cum le poti proteja? Aplica un ulei hranitor pe unghie si in jurul acesteia cel putin o data pe zi ( Miracle Oil de la Jessica Cosmetics). Totodata, poti alege si o cura de intarire a unghiilor pecare trebuie sa o aplici o data pe zi.  ( Recovery de la Jessica Cosmetics)

Unghii cu striatii

De ce apar? Odata cu varsta, celulele fabrica o cheratina de mai buna calitate.

Ce poti face? Nu abuza de pila! O sa iti subtieze unghiile si o sa le fragilizeze si mai tare. Opteaza pentru o baza care sa uniformizeze striatiile ( Life Jacket de la Jessica Cosmetics)

Unghii exfoliate

 

De ce se exfoliaza? Ei bine, pentru ca se afla prea des si pentru o perioada prea lunga in  contact cu apa, cu sapunul sau cu dizolvantul de unghii. Si uite asa devin moi, deshidratate si fragile.

Ce poti face?E musai sa iti pilesti unghiile intr-un singur sens ca sa nu dezlipesti straturile de cheratina.Daca vrei sa le si tratezi, aplica inainte de baza obisnuita un intaritor pentru unghii. Recomandarea noastra? Fusion de la Jeessica Cosmetics.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()