Vara aceasta, Marks & Spencer prezintă colecţia de produse din gama Spirit of Summer, inspirată din preparatele sud americane

Colecţia include o selecţie de produse cu arome exotice, de la gustări delicioase, la sosuri cu diverse condimente, până la băuturi răcoritoare din fructe parfumate.

Produsele cheie ale colecţiei Spirit of Summer sunt biscuiţii de tip cookies cu ciocolată neagră sau unt de arahide, biscuiţii pe bază de unt cu umplutură de caramel şi dulce de leche.

Gama de produse este completată de snack-uri delicioase precum arahidele acoperite cu arome de barbecue Jamaican, mixuri de nuci coapte asezonate cu ierburi și ardei iute, chips-uri din cartofi dulci, banane și sfeclă sau chips-uri din porumb cu aromă de whisky bourbon Kentucky și barbecue cu piper negru și coriandru. Sosurile sunt condimentate cu chilli, guava, portocale şi ierburi aromate.

Cele mai populare băuturi răcoritoare sunt apa minerală carbogazificată cu suc de portocale din Brazilia și piure de mango de Alphonso, ceaiurile cu aromă de mango şi fructul pasiunii sau cocktail-urile carbogazoase pe bază de vin cu suc de guava și rom de Cachaca.

Produsele din colecţia Spirit of Summer sunt disponibile în magazinele Marks & Spencer Food.

Descoperă mai multe pe pagina de Facebook Marks & Spencer România.


Pentru că știm că ești în căutarea unor cadouri autentice și valoroase pentru mămicile și tăticii din viața ta, în perioada sărbătorilor am redus prețurile la pachetele speciale de cărți de parenting. Alege pachetul care se potrivește cu momentul în care te afli tu sau cei dragi în viața de părinte și bucură-te de reduceri de până la 35%!

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()