Cel mai simpatic video: un băiețel exersând o lecție de balet

Iulia Mirică
scris pe
lectia de balet totul despre mame

Cel mai simpatic video cu un băiețel care exersa lecția de balet a surorii sale

Pregătiți-vă să fiți încântate de un băiețel din Amsterdam, prins pe cameră, în timp ce exersa mișcări de balet, precum plié-uri și tondu-uri, cât se uita la lecția de balet dintr-un studio. Acest videoclip a fost publicat pe Facebook pe data de 1 aprilie, de Amsterdam New Dance Studios, și a devenit viral rapid. A fost vizionat de oameni din toată lumea, care pur și simplu nu se pot sătura de aceste mișcări de dans drăguțe, care fie că le aduc aminte de copiii lor, fie că le înseninează ziua.

Cute kid watching the ballet dance trainingBackstage of a ballet dance class 🙂

Posted by New Dance Studios on Friday, 1 April 2016

 

Din câte știm, este forte probabil ca sora mai mare a băiețelului să fi avut lecția de balet chiar atunci. Și ce altceva mai bun putea face piticul cât timp își aștepta sora? Să exerseze alături de ea, dar din umbră, desigur. Mergând la antrenamentele surorii sale, cel mic și-a dat seama că îl pasionează și pe el această activitate. În cazul în care este mai mult de un copil în familie, de multe ori, cei mici se vor simți inspirați de frații mai mari. Iar dacă urmează același drum artistic, s-ar putea să primească de multe ori și sfaturi utile de la frații mai mari. Important este să-i sprijiniți, orice drum artistic sau carieră și-ar alege, pentru că dacă părinții îi susțin, vor fi convinși că pot ajunge acolo unde și-au propus.

Dați play încă o dată, pentru o zi senină!

Pentru moment, este un dansator micuț, care încă încearcă să își dea seama de valențele acestui sport, însă în câțiva ani s-ar putea să participe la competiții demne de talentul său înnăscut. Mai ales dacă se antrenează de la o vârstă atât de fragedă. Între timp, vă propunem să mai dați încă o dată play la videoclipul de mai sus, pentru o zi mai senină.

Dacă vreți să vă amuzați în continuare, vă recomandăm și Ce părere are acest nou-născut despre prima fotografie a familiei.

Nu uitați să dați și un like pe Facebook, dacă nu ați dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa