Bebelușul captiv într-un tub de sticlă. Imaginea care a incitat Internetul

Iulia Mirică
scris pe
bebelus in sticla

Motivul pentru care a fost bebelușul captiv într-un tub

Această poză cu bebelușul captiv într-un tub de sticlă a făcut furori pe internet. De fapt, cel mic făcea o radiografie, în acel tub gigantic. Tubul de testare este de fapt un aparat pediatric pentru a face radiografii, care se numește Pigg-O-Stat, imaginea nefiind procesată fotografic cu ajutorul vreunui program de editare.

Expunerea la radiații la o vârstă foarte fragedă este o preocupare destul de importantă a personalului medical calificat și a părinților. De aceea, procesul de a-i face radiografii unui copil trebuie să fie rapid și foarte precis. Dar nu este întotdeauna ușor, având în vedere faptul că cei mici sunt destul de imprevizibil și nu stau liniștiți nici măcar pentru o secundă.

Aici intervine Pigg-O-Stat, pentru a ține bebelușul captiv și a grăbi procesul. Descris ca un dispozitiv de imobilizare completă pediatrică, conceput special pentru poziționarea sugarilor și copiilor mici pentru o radiografie adecvată, fără complicații semnificative, aparatul oferă tehnicienilor responsabili cea mai bună șansă de a capta o primă radiografie excelentă. Iar mai puține radiografii înseamnă expunerea radiațiilor mai mică pentru copii.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Sursă foto: Reddit

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa