Gestul emoționant al unui tătic solidar: și-a tatuat o cicatrice de dragul copilului bolnav

Iulia Mirică
scris pe
tatuaj tata

Din dragoste pentru fiul lui, un tătic și-a tatuat pe cap o cicatrice exact ca a băiatului său bolnav de cancer.
Gabriel, în vârstă de 8 ani, este fiul lui Josh Marshall. Gabriel are o formă rară de cancer, numită astrocitom anaplazic, adică o tumoare malignă pe creier. Micuțul a fost diagnosticat anul trecut și a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a elimina majoritatea tumorii sale. Deși o parte a tumorii a rămas în creierul său, starea sa de sănătate este stabilă acum. Cu toate că operația a fost un succes, băiatul a rămas cu o cicatrice uriașă pe cap.

Puștiul i-a mărturisit tatălui că cicatricea aceasta îl face să se simtă ca un monstru și că este deranjat de privirile celor din jur. Tatăl lui Gabriel s-a decis să facă ceva pentru a-l ajuta pe fiul său să se simtă mai bine cu privire la aspectul său. Gestul său i-a șocat pe cei din jur: și-a făcut un tatuaj care imită cicatricea fiului său și i-a spus băiatului că, de acum înainte, oamenii vor arunca priviri ciudate spre amândoi.

În acest an, Josh și Gabriel au câștigat competiția organizată de Fundația Baldrick, #BestBaldDad, care evaluează fotografiile trimise de tați (chiar și de unchi, bunici, veri, etc), care și-au ras părul în onoarea unui copil cu cancer. Potrivit directorului de social media de la St. Baldrick, aceasta a fost prima dată când au avut un concurent care a mers mai presus de toate, în solidaritate cu copilul său, făcându-și un tatuaj, pentru a stimula încrederea de sine a fiului său.

Sursă foto: Babble

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa