Celine Dion: René Angélil a fost singurul bărbat din viața mea

scris pe
celine dion

Celine Dion: „A fost singurul bărbat din viața mea”

Diferența de vârstă nu i-a împiedicat să trăiască poate una dintre cele mai frumoase povești de dragoste pe care eu le-am văzut. Am crescut cu muzica ei, m-am îndrăgostit pe versurile ei, am trăit ce cânta despre el. Sunt invidioasă, tristă și în același timp plină de speranță. Invidioasă în sensul bun pentru că îmi doresc să am parte măcar de jumătate din dragostea și respectul pe care și l-au purtat reciproc. Tristă pentru că aveau ceva ce n-aș fi vrut să se termine niciodată.

Cumva, femeia cu a cărei muzică am crescut, încă mă inspiră. Nu este doar un artist care ne umple sufletul de bucurie, ci este mai mult decât atât: e mamă, și când o mamă trece printr-o astfel de tragedie, nu are încotro decât să fie puternică. Suficient de puternică pentru a-și ajuta copiii să treacă peste o asemenea pierdere.

Povestea lor de dragoste, felul cum s-au susținut unul pe celălalt, încrederea pe care și-au acordat-o și curajul lor sunt numai câteva lucruri care ne pot inspira pe fiecare dintre noi. Au crezut unul în celălalt și în dragostea lor, în ciuda faptului că a existat o diferență destul de mare de vârstă.

Dacă până acum am iubit artistul Celine Dion, de azi înainte o admir și o respect și mai mult pentru ceea ce este: o femeie incredibil de puternică și o mamă așa cum toate trebuie să fim!

S-au căsătorit în 1994. Ea avea numai 26 de ani, el 52. După o logodnă de trei ani, cei doi au hotărât să se căsătorească la basilica Notre Dame din Montreal, acolo unde René și-a dorit să fie și înmormântat. În aceeași perioadă în care s-au căsătorit, cariera artistei a început să ia amploare datorită contribuției lui René, atât în calitate de soț, cât și manager.

Acestea sunt imaginile care dovedesc faptul că postura de mamă nu-i permite să fie altfel decât puternică:

Următorii trei ani i-au adus artistei numeroase premii muzicale, iar în 1997 a obținut Oscarul pentru cea mai cunoscută piesă a sa „My heart will go on”.

René a murit cu două zile înainte de a împlini vârsta de 74 de ani, răpus de cancerul la gât

La numai câteva zile după moartea soțului ei, și-a pierdut și fratele din același motiv: cancer.

Dragi părinți, mergeți la medic din timp. Obișnuiți-vă să acordați mai multă atenție pentru sănătatea voastră. Și, dacă nu o faceți pentru voi, gândiți-vă la cei mici și puneți-vă sănătatea pe primul plan.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa