Centrul Medical Anadolu lansează Reprezentanţa Oficială în România

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Centrul Medical Anadolu din Istanbul lansează Reprezentanța Oficială în România.
Evenimentul va avea loc în data de 4 iunie 2015, ora 18.00, în București, pe Strada Sfinților, numărul 7, la Palatul Noblesse.

Recunoscut la nivel mondial pentru calitatea serviciilor oferite, ocupând pentru acestea locul 4 în topul celor mai bune spitale din lume (potrivit Medical Travel Quality Alliance, în 2014), Centrul Medical Anadolu se bucură de o colaborare excepțională cu Johns Hopkins Medicine din Statele Unite.

Necdet Üskent, Prof. Dr. în Oncologie şi Hematologie, declară că “inovația și serviciile medicale integrale sunt bazate, atât pe o abordare multidisciplinară și individuală asupra fiecărui pacient, cât și pe utilizarea tehnologiilor de ultimă generație – printre acestea numărându-se: CyberKnife, Truebeam sau Da Vinci. Focusul nostru este de a simplifica cât mai mult procesul prin care pacientul este evaluat din punct de vedere medical și de a începe tratamentul adecvat în cel mai scurt timp posibil. Am arătat în nenumărate cazuri că rapiditatea cu care echipa de Servicii Internaționale acționează în fiecare situație a contribuit la îmbunătațirea calității vieții pacienților noștri.”

“Fie că vorbim despre tratamente pentru afecțiuni din aria oncologie, neurologie, chirurgie sau transplant de maduvă osoasă, în 2014, peste 20% dintre pacienții Centrului Medical Anadolu au provenit din România”, a adaugat Raluca Ciungara, Supervisor Servicii Internaționale – România.

Centrul Medical Anadolu din Istanbul, ce ocupă locul 4 în topul celor mai bune spitale din lume (potrivit Medical Travel Quality Alliance, în 2014), oferă pacienților săi o gamă extinsă de servicii medicale: oncologie, oncologie pediatrică, neurochirurgie și neurologie, chirurgie generală și specializată, transplant de celule stem și fertilizare în vitro. Departamentul de Servicii Internaționale are o echipă dedicată pacienților din România, alcătuită din 11 persoane vorbitoare de limbă română.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa