Comunicat de presă: Oral-B celebrează unicitatea danturii tale

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Oral-B celebrează unicitatea danturii tale prin personalizarea rutinei de igienă orală

Noua aplicatie si noile periuțe SmartSeries valorifică puterea personalizării pentru o curățare superioară* a dinților, în fiecare zi

Oral-B deschide porțile unei noi ere în igiena orală prin oferirea de mijloace inovative și tehnologii moderne care să ajute consumatorii să-și creeze o rutină de îngrijire orală personalizată. Luna octombrie 2015 este martoră lansării noilor periuțe de dinți electrice SmartSeries, cu tehnologia revoluționară ce permite conectarea acestora la o aplicație specială – promițând consumatorilor opțiunea personalizării rutinei zilnice de îngrijire orală, astfel încât aceștia să beneficieze de o curățare superioară* a dinților, în fiecare zi.

Periuța de dinți electrică Oral-B SmartSeries este prima periuță din lume care se poate conecta prin Bluetooth, stabilind o conexiune cu smartphone-ul tău. Acum, această conexiune este completată de o nouă aplicație, ce oferă consumatorilor feedback în timp real și indicatii de periaj ce pot fi ajustate de medicii dentiști. Această nouă aplicație inovatoare promite o experiență de periaj personalizată, permițând consumatorilor să își adapteze rutina de îngrijire orală pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor fiecăruia. Periuța electrică SmartSeries este, de asemenea, echipată cu un cronometru, un senzor de presiune și un capăt de periaj CrossAction inspirat din instrumentele profesionale, ce are o acțiune de curățare superioară 3D dovedită clinic, înlăturând cu până la 100% mai multă placă bacteriană decât o periuță manuală obișnuită.

Atenția acordată personalizării se datorează popularizarii acestei direcții în fiecare aspect al vieții noastre – în special în dietă, sănătate și fitness. Mentalitatea „ce e bun pentru unul, e bun pentru toți” nu mai este un model acceptabil pe măsură ce abordăm regimuri de fitness și antrenament dezvoltate special pentru stilul de viață, vârsta și chiar sănătatea mentală a fiecăruia. Până și dietele noastre trec printr-un proces de personalizare, având în vedere că începem din ce în ce mai mult să avem în vedere alimente și nutrienți ce reacționează corect cu bacteriile unice ale sistemului nostru digestiv.

„Personalizarea devine o parte esențială a vieții noastre și poate aduce beneficii nebănuite când este aplicată igienei orale”, spune Anel Moschou, brand manager Oral-B South-East Europe. „Oral-B înțelege că dantura fiecaruia dintre noi este unică și mai mult, aceasta trece prin schimbări importante pe parcursul vieții. Noul nostru produs revoluționar este dezvoltat pentru a ajuta consumatorii să profite de posibilitatea personalizării pentru a aborda anumite probleme – astfel încât să poată acorda mai multă atenție sănătății orale.”

„Această combinație de tehnologie și instrumente inovatoare anunță timpuri interesante pentru igiena orală, întrucât atât utilizatorii cât si medicul dentist sunt capabili sa personalizeze rutina de îngrijire pentru rezolvarea problemelor individuale de sănătate orală”, spune medicul dentist Florin Lăzărescu, presedinte al Societății Europene de Cosmetică Dentară. „Periuța electrică SmartSeries și noua tehnologie de conectare prin aplicație oferă o opțiune unică pentru personalizarea igienei orale și o curățare superioară a dinților”.

Ca lider în inovațiile aduse îngrijirii orale, Oral-B caută permanent noi modalități de a îmbunătăți sănătatea orală a consumatorilor săi. Cu această nouă doză de atenție îndreptată asupra personalizării, Oral-B conduce o revoluție în domeniul igienei orale – ajutând consumatorii să își creeze rutina de îngrijire care li se potrivește. Mai mult, pot fi siguri că beneficiază de o curățare performantă, în fiecare zi.

[1] Vs. o periuța  manuala obisnuita

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa