Comunicat de presă: ULTRA protecţie pentru un organism fortificat

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Noua gamă Vitabiotics

Sezonul rece este, de obicei, o provocare pentru sistemul imunitar. În fața schimbărilor meteo, dar și a abundenței de virusuri și viroze, ne putem simți obosiți, slăbiți, fără vlagă, semn că organismului îi lipsesc anumite substanțe care îl apărau în fața acestor factori.

Din grija fata de fiecare dintre noi, Vavian Pharma lansează gama Ultra, cu 4 produse premium, menite să susțină sistemul imunitar și sănătatea noastra, prin aportul de vitamine esențiale organismului.

Ultra Vitamina B Complexinclude toate cele 8 vitamine B esențiale în procesele fiziologice din organism: tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3), piridoxina (B6), acidul folic (B9), ciancobalamina (B12), acidul pantotenic (B5) și biotina (B7). Complexul contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar, sistemului circulator și al inimii, sistemului nervos,dar și la eliberarea de energie.

Ultra Vitamina Cvitamina C cu eliberare prelungită și bioflavonoide din citrice adăugate pentru absorbție și eficiență maximă. Este indicată în specialpentru stimularea sistemului imunitar, de la primele semne de raceală sau gripă, dar și persoanelor care fac sport, persoanelor peste 50ani, celor care au un stil de viață dezordonat, fumătorilor activi sau pasivi, vegetarieni și vegani.

Ultra Vitamina Dîn doza optimă pentru sănătate 1000UI per tbdeficitul de vitamina D afectează aproximatix 30% din populația României. Produsul este recomandat persoanelor vârstnice (modificările din structura pielii aparute in urma îmbătrânirii determină scăderea sintezei de vitamina D), persoanelor cu ten mai închis, dar și celor cu simptomele: rezistență scăzută la infecții, dureri osoase, afecțiuni tiroidiene,obezitate, diabet zaharat tip 2 refractare la tratament și dietă.

Ultra Magneziuesențial în buna funcționare a peste 300 enzime din organism – este indicat în special pentru:persoane cu stil de viață dezordonat, care se simt obosite sau cu un dezechilibru emoțional, persoane peste 50 ani, cu hipertensiune arterială, afecțiuni cardiace, diabet zaharat, osteoporoză, boli psihice, afecțiuni neuromusculare.

Prețuri recomandate:

Ultra Vitamina B Complex – 18 lei

Ultra Vitamina C –29 lei

Ultra Vitamina D –28 lei

Ultra Magneziu –24 lei

Gama Ultra se găsește în farmacii

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa