Cristina Trepcea îţi dă întâlnire la Itsy Bitsy FM

Odată cu noul an şcolar, emisiunile de parenting de la Itsy Bitsy FM sunt realizate de Cristina Trepcea. După ani de zile în care şi-a împărţit energia între rolul de membră CNA şi activitatea de consiliere ca psiholog şi trainer în programe educaţionale, ea a ales să deschidă acum un dialog viu cu ascultătorii maturi de la Itsy Bitsy FM.

“Am văzut în ce măsură şi cu ce efect sunt modelaţi copiii noştri de ecranele electronice şi cât de mare este singurătatea celui care nu este însoţit de părinţi prin lumea virtuală.  Şi am văzut cât de secretă este disperarea părinţilor şi a educatorilor în faţa provocărilor unei noi generaţii care seamănă prea puţin cu a lor şi care parcă vorbesc o limbă străină. Şi pot să spun că cel mai important lucru pe care l-am învăţat este să învăţ în fiecare zi … de la copii şi de la părinţi, de la cei care au curajul să ceară ajutor şi de la cei care caută să îl ofere. Vreau să împărtăşesc din experienţa mea cu publicul minunat al Itsy Bitsy.” declară noua realizatoare, Cristina Trepcea.

Ştiind din experienţa ei de mamă că adesea rolul de părinte aduce provocări mari, Cristina a găsit formula prin care să fie de ajutor mai multor părinţi cu noua emisiune radio “Psihotaclale”. Pentru că părinţii au nevoie de ascultare mai mult decât de concepte sofisticate, iar învăţarea adevărată se face cu poveşti de viaţă ce activează emoţii puternice, Cristina deschide calea undelor tuturor ascultătorilor care s-au simţit măcar o dată depăşiţi în relaţia cu copilul, care au găsit în timp soluţii la probleme de familie, ce pot inspira şi pe alţii.

“Psihotaclale este o emisiune unică în peisajul media românesc şi vine să împlinească o nevoie reală a părinţilor, dându-le o mână de ajutor. De mult timp ne-am dorit să avem o asemenea emisiune interactivă şi acum am găsit omul potrivit care să o realizeze, în persoana Cristinei Trepcea – jurnalist, psiholog şi mamă. Promitem să abordăm subiecte grele precum ruşinea, vinovăţia, sexul, moartea şi altele, care fac şi ele parte din viaţă. Sub protecţia anonimatului şi într-un cadru prietenos, părinţii pot vorbi fără perdea despre ceea ce îi preocupă cu adevărat în relaţia cu cei mici.” Nadia Tătaru, Director General Itsy Bitsy FM.

Începând cu 3 septembrie în fiecare seară de joi, între 21:30 şi 23:00, la emisiunea “Psihotaclale” Cristina Trepcea aşteaptă telefonul ascultătorilor la 0725 300 700. Părinţii pot păstra legătura cu realizatoarea, pot pune întrebări sau pot povesti frământările şi experienţele lor şi în scris la [email protected] sau pe www.itsybitsy.ro.

Cristina Trepcea a urmat studii de ştiinţe politice şi psihologie în România şi studii de jurna­lism în SUA şi Irlanda. A fost jurna­list de radio, redactor la Pro TV, membru CNA timp de 12 ani, consilier în comunicare şi de 14 ani oferă suport ca trainer de parenting şi psiholog copiilor, adolescenţilor, părinţilor şi celor pasionaţi de dezvoltarea lor personală.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație