Fetiţa Angelinei Jolie: probleme de identitate

scris pe

Fetița Angelinei Jolie are probleme de identitate!

Se pare că problemele celebrului cuplu Angelina Jolie și Brad Pitt continuă! Aceștia au ajuns cu micuța Shiloh, fetița lor biologică la un specialist în probleme de identitate. Dacă la început, atitudinea fetiței părea să fie doar un alint, acum părinții consideră că stilul băiețesc pe care îl adoptă ar putea fi o problemă îngrijorătoare.

Conform Radar Online, Angelina Jolie și Brad Pitt încearcă să înțeleagă de ce fiica lor preferă hainele pentru băieți în locul rochiilor și se tem ca acest aspect să nu fie un semn al unor tulburări de identitate.

Angelina Jolie a declarat anterior în revista Vanity Fair despre Shiloh: „Vrea să fie băiat! De aceea a trebuit să-i tăiem părul. Îi place să se îmbrace numai în haine pentru băieți„. Spre deosebire de surorile ei, Zahara (10 ani) și Vivienne (7 ani), Shiloh a refuzat hainele de fetiță încă de când era foarte mică.

În 2008, Brad Pitt declara în emisiunea lui Oprah Winfrey: „Nu vrea să-i spunem Shiloh, ci John. Prin urmare, trebuie să folosim acest prenume.”

După șapte ani, lucrurile nu s-au schimbat în ceea ce privește comportamentul fetiței, Shiloh fiind fotografiată în haine pentru băieți atât la plimbări, cât și la evenimentele importante pentru familia Jolie-Pitt. În decembrie 2014, micuța a purtat pe covorul roșu la avanpremiera filmului „Unbroken” un costum elegant negru (masculin), iar în ipostazele de zi cu zi, fetița alege să poarte bermude, tricouri și teniși.

Nu e un secret faptul că atât Angelina, cât și Brad vor ce e mai bun pentru copiii lor, însă acum au luat decizia de a consulta un specialist pentru a înțelege care este cauza comportamentului micuței. Shiloh poartă haine băiețești de șase ani, însă părinții au pus alegerile sale pe baza influenței fraților ei mai mari.

Se pare că specialistul în tulburări de identitate i-a liniștit pe cei doi, spunându-le că fetița s-ar fi comportat la fel chiar dacă ar fi avut numai surori. Există posibilitatea ca lucrurile să se schimbe odată cu trecerea anilor, iar Shiloh să devină mai feminină decât alte fete de vârsta ei, în perioada adolescenței.

Specialistul i-a sfătuit de altfel să nu-și forțeze fetița să renunțe la alegerile ei vestimentare, ci să o lase în continuare să se identifice cu lucrurile care îi fac plăcere.

Voi cum ați proceda într-o astfel de situație cu copilul vostru?

Citește și:

China a renunţat la regula copilului unic

Lipsa fierului din organism poate afecta IQ-ul copiilor

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa