Fiica lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie urmează un tratament hormonal pentru schimbare de sex

TOTUL DESPRE MAME
scris pe
actrita angelina jolie
© eastnews

Shiloh Jolie-Pitt, 12 ani, fiica naturală a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, a început un tratament de schimbare de sex, scrie ziarul spaniol ABC. De când era mică, fetița a arătat foarte clar că se simte mai confortabil ca băiat. Încă de la 4 ani, înfățișarea ei era complet transformată, părul era scurt și a schimbat rochiile cu haine pentru băieți.

Pe lângă schimbarea de look, tatăl ei a explicat într-un interviu că le-a cerut să fie strigată John sau Peter dar nu Shiloh. În plus, de câte ori a apărut pe covorul roșu alături de părinții ei, a fost îmbrăcată ca băiat.

Potrivit mai multor surse, după ce părinții au consultat mai mulți specialiști, fetița a început să ia hormoni pentru ca corpul ei să rămână unul de băiat și să nu treacă prin transformările specifice fetelor.

Shiloh este sprijinită necondiționat de familie în această etapă a evoluției ei.

Tratament hormonal pentru schimbare de sex. O perioadă grea pentru Shiloh

Shiloh

Brad Pitt, după divorţul de Angelina Jolie, a trecut prin momente dificile. Lupta pentru custodia copiilor şi costul acestei separări au pus o mare presiune asupra actorului. Vara aceasta, Brad Pitt a decis să se relaxeze şi să plece în Europa pentru a se bucura de câteva zile de linişte în vila de malul lacului Como a bunul său prieten, George Clooney. Actorul a fost însoţit şi de Shiloh, foarte afectată de divorţul părinţilor ei.

Elementul surpriză al acestei vacanţe a fost însă o vizită a lui Jennifer Aniston, care se afla la Milano pentru filmările la noua sa producţie, comedia „Murder Mystery”. Actriţa a profitat de prezenţa ei în nordul Italiei pentru a petrece câteva zile de relaxare în vila lui Clooney.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au fost căsătoriţi între 2000 şi 2005, dar se pare că, deşi au trecut 13 ani de la divorţ, relaţia lor a rămas specială. Pe de altă parte, Jennifer Aniston pare să se înţeleagă foarte bine cu Shiloh. Un alt motiv pentru care actriţa a decis să vină la vila lui George Clooney este pentru a-i oferi sprijin moral lui Shiloh. Pe lângă divorţul părinţilor săi, Shiloh urmează și un tratament foarte dificil de schimbare de sex.

brad pitt si copiii

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi – Maddox, născut în 2001, Pax, născut în 2003, Zahara, născută în 2005 – şi trei biologici – Shiloh, născută în 2006, şi gemenii Vivienne şi Knox, născuţi în 2008. Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit în septembrie 2016.

Gemenii Jolie-Pitt
Angelina şi Brad, pe când erau fericiţi alături de gemenii lor nou-născuți

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa