O singură imagine spune totul despre ce înseamnă să fii mamă

Iulia Mirică
scris pe
fotografie mama in baie totul despre mame

Poza aceasta cu mămica și copilul său în baie te va uimi prin cât de multe spune

Această fotografie cu o mămică ce își alină fetița în baie fost făcută de fratele fetiței, în vârstă de 5 ani. După momentul în care cei doi copii mai mari ai lui Kelli Bannister s-au îmbolnăvit de gripă, și fetița mai mică a luat virusul. Summer, în vârstă de 1 an, tușea până când îi dădeau lacrimile.

Kelli a încercat să-și calmeze fiica în baie, sperând că apa caldă o va ajuta. „S-au declanșat instinctele de mamă și am dus-o pe cea mică în baie, cu sunetul liniștitor al apei care curge și căldura care ne atingea pielea, iar ea s-a calmat în câteva minute”, a scris Kelli pe Facebook.

 

În timp ce perechea extenuată era la duș, fiul lui Kelli, Taj, a venit să-i spună mamei sale că a primit un mesaj, după care i-a făcut câteva poze mamei sale, care o alina pe surioara lui. Kelli nu și-a adus aminte că Taj a făcut fotografii decât mai târziu în acea zi și a rămas fără cuvinte de ce a găsit în telefonul său. „Când am văzut această imagine specială, am rămas impresionată de cât de reală era”, a declarat Kelli pentru Daily Mail Australia. „Un moment de epuizare pură, dar o legătură de iubire necondiționată incredibilă între o mamă și un copil.”

Kelli a distribuit instantaneul uimitor pe Facebook, cu un mesaj sincer despre cum partea cea mai grea a maternității este îngrijirea unui copil bolnav. „Momentul pentru care nimic sau nimeni nu te poate pregăti, momentul în care ai da fiecare bucățică din tine pentru ca cel mic să se simtă bine din nou”, a scris Kelli ca descriere la poza alb-negru. „Fiecare plânset și fiecare lacrimă îți frânge inima și îți dorești să fi fost tu în locul copilului.”

Cu toate că mămica s-a simțit epuizată mental și fizic în acel moment, Kelli apreciază că fiul său a reușit să suprindă „un astfel de moment de emoție pură din timpul maternității în toată splendoarea ei… părul prins într-un coc dezordonat și restul lucrurilor!”

Sursă foto: Popsugar

Și, pentru că tot vorbim de fotografii incredibile, privește-le și pe acestea: O mamă a fost surprinsă născând în parcarea spitalului

Nu uita să ne dai un like pe Facebook, dacă nu ne-ai dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa