Actul altruist al unei fetițe pentru un om al străzii

Iulia Mirică
scris pe
gestul-altruist al unei fetite pentru un om al străzii

O fetiță i-a oferit porția sa de mâncare unui om al străzii, iar tatăl celei mici a surprins momentul pe telefon. Acesta este gestul altruist care ne reamintește să fim mai buni.

Eddie Scott și fiica sa Ella serveau masa într-un restaurat, când cea mică l-a întrebat pe tatăl său dacă îi poate da porția sa de mâncare omului de afară. În clipul publicat de tatăl fetiței, putem vedea cum cea mică îl întreabă pe tatăl său dacă poate să-și ofere mâncarea unui om al străzii care stătea pe o bancă, în fața restaurantului. Ella ia farfuria cu friptură și cartofi, precum și tacâmurile, și i le dă omului de pe bancă. Acesta pare surprins, dar începe să mănânce imediat.

În timpul filmării, îl putem auzi pe tatăl fetiței spunând că o iubește pe cea mică, cât timp cea mică vorbește cu omul de pe bancă. Când se reîntoarce la masă, fetița pare atât de fericită și de mândră de ceea ce a făcut pentru un scurt moment, după care își redirecționează atenția către omul străzii. Atunci când a făcut public clipul, Eddie Scott a scris: „Fetița mea Ella a învățat o lecție importantă astăzi – Ajută-i pe cei mai puțin norocoși ca tine.”

Filmulețul a fost văzut de mai mult de 32 milioane de persoane, mulți oameni mulțumindu-i lui Scott pentru cum și-a crescut fiica. Una dintre mămicile care a distribuit clipul și-a manifestat admirația pentru gestul fetiței printr-o afirmație în care spunea că ar fi o lume minunată, dacă toți părinții și-ar crește copiii precum o face Eddie Scott.

Atunci când îți crești copiii astfel încât să-i observe pe cei din jurul lor, care au mai puține decât ei, și îi înveți să aibă grijă și să îi ajute, îi ajuți de fapt să devină niște oameni de admirat. Clipul familiei Scott a devenit viral, dar pentru membrii familiei nu acesta a fost scopul pentru care Ella i-a oferit mâncarea sa unui bărbat fără adăpost. Tatăl fetiței a declarat că a învățat-o pe Ella să se comporte astfel de când cea mică avea trei ani și locuiau în Brooklyn / Manhattan. Tatăl a mai scris și că a fost ajutat de atât de mulți oameni în timpul vieții, încât este important să o învețe pe fiica sa această lecție de viață.


Sursă: scarymommy.com

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa