O zi de naştere reuşită la RIN Hotels (P)

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

O zi de naștere reușită la RIN Hotels

Dacă doriți să organizați o petrecere de neuitat cu ocazia zilei de naștere a copilului dumneavoastră, veniți la Hotelurile RIN și beneficiați de oferta noastră specială.

O zi de naștere reușită la RIN Hotels va îndeplini visele celor mici, iar clipele pline de fericire petrecute alături de ei vor marca această zi importantă din viață prichindelului dumneavoastră.

O petrecere minunată pentru cei mici

Sărbătoriți ziua de naștere a copilului dumneavoastră într-un decor magic, unde prichindelul va jucă rolul principal. O zi de naștere reușită la RIN Hotels include sală de petrecere, decorațiunile festive și muzică ambientală, iar videoproiectorul și ecranul de proiecție vor asigură o serie de momente magice și amuzante. Meniul, apa plată/minerală, băuturile răcoritoare și tortul festiv sunt, de asemenea, incluse în preț iar calitatea serviciilor oferite vor asigură o petrecere minunată pentru cei mici.

La cererea dumneavoastra, atmosferă de poveste va fi întreținută de animatori, DJ, jocul de lumini sau profesioniștii care vor picta figurile drăgălașe ale copiilor. Prețul unui meniu începe de la 65 lei, dar puteți beneficia de orice alte servicii va doriți. Copiii vor avea parte de o petrecere minunată într-un cadru prietenos iar cei mici se vor simți iubiți și apreciați în această zi specială.

Atmosferă de poveste

La RIN Hotels, ziua de naștere a copilului dumneavoastră va fi transformată într-un eveniment cu adevărat special. Profesioniștii noștri vor planifica o zi de naștere reușită ce va satisface dorințele și nevoile dumneavoastră iar experiență bogată în domeniu va asigură o petrecere de vis de care prichindeii își vor aminti cu drag. în funcție de dorințele celor mici și alegerile dumneavoastră, va vor fi puse la dispoziție diverse produse și servicii care vor contribui la atmosferă de poveste.
Puteți alege ce tematică doriți, iar atmosferă de poveste va fi redata într-o manieră ce vă va surprinde pe toți, de la mic la mare. Animatorii vor întruchipa personaje iubite de către cei mici și toți invitații vor fi îndrumați să cânte, să se joace și să danseze pe durată acestei petreceri minunate. Concursurile interesante, ședințele de pictură și jocurile de lumini îi vor încânta pe toți cei prezenți și va veți distra copios la această petrecere de neuitat.

 Un mediu colorat și prietenos

Petreceți o zi de naștere reușită la RIN Hotels! Permiteți specialiștilor noștri să organizeze o petrecere minunată pentru cei mici și fiți siguri că prichindeii se vor distra de minune în acest mediu prietenos, colorat și de vis! Pentru mai multe informații, va rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul de contact care poate fi găsit AICI.

Citește și:
Fiţi în formă cu Body Art Wellness Club! (P)
Beneficiile înotului pentru copii (P)
Botezul copilului, un moment important (P)

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa