Philips şi Marius Tudosiei au gătit pentru copii

TOTUL DESPRE MAME
scris pe
Scoala Altfel_Philips Multicooker_Marius Tudosiei

Philips și Marius Tudosiei au gătit pentru copii în cadrul Săptămânii Altfel

Marius Tudosiei, binecunoscutul realizator al emisiunii “Sănătatea în Bucate” (Digi24), și Philips Multicooker au pregătit copiilor surprize delicioase în cadrul Școlii Altfel.

Pe data de 9 aprilie, Marius Tudosiei și reprezentații Philips au fost prezenți la Școala Regele Mihai I din sectorul 6 și au gătit alături de copiii din clasa I. Marius Tudosiei a pregătit două rețete pe care le-a preparat pentru toți cei 30 de copii, folosind 6 Multicookere Philips.

Copiii au învățat cât de simplu pot găti rețetele preferate, fie vorba de orez cu pui sau de o placintă savuroasă cu mere. Toate ies excelent de fiecare dată, cu doar o apăsare de buton!

Ei au fost încântați să afle că acum se pot juca mai mult cu părinții lor, deoarece noul Multicooker are multe funcții care ușurează gătitul, astfel încât timpul petrecut în bucătărie să fie mai scurt.

Multicooker Philips este prevazut cu:

un orificiu de abur frecvent care ajuta la indepartarea reziduurilor, iar oala interioara este lavabila la mașină;

posibilitatea de a preseta cronometrul cu 24 de ore înainte, pentru a te asigura că felul de mâncare preferat este gata la timp;

funcția de păstrare la cald, care ajută la păstrarea orezului sau alte altor feluri de mâncare proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp, fără a pierde nutrienții și gustul mâncării. Când procesul de preparare s-a încheiat, aparatul Multicooker trece automat la modul de păstrare la cald;

tehnologia cu încălzire 3D, căldura acționează uniform și nu e nevoie să amesteci. În plus, mâncarea nu se lipește, vasul de 2 mm grosime păstrând căldura uniformă și prevenind arderea măncării;

– mânerul confortabil cu care este prevăzut nu se încălzește, ca să îl poți muta ușor, oricând și oriunde;

posibilitatea de a seta programul manual și, astfel, să pui în practică trucuri aflate anterior în bucătărie, bazate pe experiența în prepararea mâncărurilor pe care o ai! Cu ajutorul butonului de setări manuale, poți stabili temperatura și timpul de preparare, având astfel posibilitatea să schimbi rețetele după bunul plac!

Vineri, 10 aprilie, cea de-a doua școala a fost Liceului Teoretic Național, situat în sectorul 1, unde copiii din învățământul primar (de la clasa 0 la clasa a IV-a) au pregătit din nou două rețete delicioase, sub supervizarea lui Marius.

Copiii au văzut cât de ușor pot găti alături de părinți cu Multicooker-ul Philips!

Pentru mai multe informații despre produs, accesați cooker.philips.ro.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa