Comunicat de presă: Play – Doh, 3 miliarde de cutii vândute în 60 de ani

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Renumitul brand al companiei Hasbro continuă să înregistreze creșteri în vânzări după șase decenii!

Play-Doh, unul dintre cele mai longevive branduri de jucării din lume, împlinește anul acesta 60 de ani! Astfel, super-plastilina Play-Doh se numără printre cele mai de succes branduri din portofoliul Hasbro, cu peste 3 miliarde de cutii vândute în întreaga lume din 1956 până acum.

De mai bine de jumătate de veac, Play-Doh a oferit copiilor și părinților milioane de momente de distracție creativă și nenumărate ore petrecute în familie. Super-plastilina rămâne în topul celor mai apreciate jocuri din lume, fapt dovedit creșterea profitului anual cu peste 10% timp de trei ani consecutiv, inclusiv o creștere cu 32% a profitului din 2015 la nivel mondial.

„Unul dintre secretele Play-Doh este chiar simplitatea sa. Colorata super-plastilină, extrem de maleabilă și 100% netoxică le oferă celor mici cel mai sigur și distractiv mod de a-și exprima
creativitatea așa cum își doresc,” a declarat Ana Szabadszalasi, Brand Manager Hasbro.

Secretul longevității Play-Doh

Pentru a rămâne în topul preferințelor timp de 60 de ani, Play-Doh și-a păstrat la bază caracterul simplu și distractiv, dar a reușit să aducă de fiecare dată noi experiențe pentru cei mici. Inovațiile propuse de brand, precum crearea unor seturi dedicate eroilor Marvel, au ajutat Play-Doh să fie mereu în ton cu preferințele copiilor.

„Indiferent dacă folosesc doar cutiile individuale de plastilină sau seturile Play-Doh mai complexe, copiii au ocazia de a-și crea propria poveste, dându-i formele și culorile pe care ei și le imaginează. Play-Doh este unul dintre puținele branduri de pe piață care oferă această posibilitate și tocmai de aceea suntem optimiști în ceea ce privește popularitatea sa pe termen lung”, a spus Ana Szabadszalasi.

În 2016, Play-Doh continuă șirul inovațiilor, printr-o nouă gamă de seturi cu figurine care aduc creativitatea celor mici în lumea unui orășel colorat: Play-Doh Town.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa