Comunicat de presă: Henkel Beauty Care te trimite în vacanța la care ai visat

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Rio de Janeiro, Tokyo sau New York? Henkel Beauty Care te trimite în vacanța la care ai visat

De câte ori nu ai visat la acel loc special, îndepărtat și plin de mister, unde ai vrea să ajungi într-o bună zi? Acum, Syoss, Fa și Schwarzkopf îți aduc frumusețea lumii la doi pași prin noua campanie promoțională care te trimite în cele mai celebre și moderne metropole ale lumii, într-o vacanță unică în viață.

Începând cu luna ianuarie și până pe 6 martie 2016, cumpărând cel puțin un produs Syoss, Fa sau Schwarzkopf sau Vademecum poți câștiga una dintre cele 3 vacanțe pentru 2 persoane la New York, Rio de Janeiro și Tokyo.

Acum ai șansa să îți îndeplinești visul de a ajunge în celălalt colț al lumii, în destinația care ți se potrivește. Poți să alegi să te bucuri de experiențele senzoriale oferite de Fa pe faimoasele plaje tropicale braziliene din Rio de Janeiro, în ritmuri de samba.

Dacă iubești experiențele cu stil, Syoss îți aduce o vacanță în Tokyo – capitala contrastelor și a modei, în care iau naștere toate trendurile lumii.

Dacă ești o fire cosmopolită, poți să te bucuri de o vacanță inedită în celebrul New York, orașul care nu doarme niciodată – destinație oferită de Schwarzkopf (Gliss, Palette, Taft, Schauma) sau Vademecum.

Cum poți participa:

1. Cumpără cel puțin un produs (oricare) din gamele:

Schwarzkopf (Gliss, Taft, Schauma) și Vademecum pentru destinația New York

Fa pentru destinația Rio de Janeiro

Syoss pentru destinația Tokyo

2. Înscrie-te pe site-ul www.calatoresticuhenkel.ro sau prin SMS la 1808 cu numărul bonului de casă/numărul facturii, numele magazinului și destinația corespunzătoare produselor cumpărate.

3. Câștigă una din cele 3 vacanțe pentru 2 persoane de 5 zile la New York, Rio de Janeiro și Tokyo prin tragere la sorți sau multe alte premii în magazinele partenere.

Pentru mai multe informații, accesează: www.calatoresticuhenkel.ro

Campania Henkel Beauty Care se desfășoară în principalele hypermarket-uri și supermarket-uri din toată țara și magazine partenere selecționate până pe 6 martie 2016.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa