S-a lansat „Aventurile lui Dino”, serialul de desene animate difuzat exclusiv online

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Avanpremiera seriei de desene animate „Aventurile lui Dino” ne-a adus alături de inegalabilul magician Marian Râlea și de personajele Dino, Kika, Cacau si Lip, dar a prilejuit și o petrecere cu pirați de zile mari.

Zeci de copii și părinții lor au avut privilegiul de a viziona în avanpremieră primele episoade ale serialului de desene animate „Aventurile lui Dino”, lansat de Danonino.

Imaginația celor prezenți la lansare a fost aprisă de cele patru personaje ale serialului care pun mare preț de pretenia lor. În fiecare episod, Dino, Kika, Cacau si Lip se aventurează în diverse misiuni, care mai de care mai interesante si care le pun la încercare curajul, imaginația, spiritul de echipă sau perseverența. Toata acțiunea se desfășoara pe un tărâm al imaginației, cele patru personaje locuind și călătorind pe un vas zburator numit Atlas. Desenele animate, recomandate copiilor între 3 și 9 ani, nu sunt doar amuzante pentru cei mici, dar vin si cu o serie de învățături și valori pe care cei mici le pot desprinse din aventurile celor patru prieteni.

Ce valori transmitem copiilor

Despre aceste valori a vorbit părinților prezenți la eveniment, bloggeri și redactori ai site-urilor de parenting, Monica Reu, Preşedintele Asociaţiei pentru Comunicare Nonviolentă şi trainer certificat al Center for Nonviolent Communication.

„Fiecare dintre noi îşi doreşte să ofere copilului său o educaţie bazată pe valori. De aceea, îi invit pe părinţi să facă un scurt exerciţiu de explorare pe tema valorilor lor. Care sunt acele valori pe care aţi vrea să le vedeţi în copiii voştri când aceştia vor avea 25 ani? Acesta este un moment bun pentru introspecţie, pentru căutarea în sine a acelor valori care sunt importante pentru ei şi pe care le transmit copiilor lor”, a fost îndemnul Monica Reu pentru părinţi. Fericirea ființelor umane depinde de calitatea realațiilor pe care le au cu oamenii cu care se înconjoară (aici includem prieteni, parteneri etc). „Copiii învață privindu-ne pe noi”, a mai spus specialistul.

Așasar, care sunt modurile în care le putem transmite copiilor noştri valori şi cum îi putem ajută să aibă relaţii de calitate în viaţă? „Una dintre strategii este să le arătăm cum le trăim noi, altă este să creăm cu ei o punte de dialog cu ajutorul căreia să îi ajutăm să reflecteze. Desenele animate pot fi folosite de părinţi ca o sursă de conectare cu cei mici, iar „Aventurile lui Dino” pot fi un excelent punct de pornire”, a mai adăugat Monica Reu.

Cât timp părinții au ascultat sfaturile experților, copiii au fost invitați la Petrecerea Piraților, unde s-au distrat cu pirați, prințese, săbii, întreceri și multe surprize. Petrecerea a fost organizată împreună cu prietenii de la Pam Pam, Căsuța Veselă și Funny Land.

Abonați-vă pe Youtube să urmăriți peripețiile celor patru eroi

„Aventurile lui Dino”, lansat în premieră în data de 6 mai, cuprinde 20 de episoade, câte 2 episoade difuzate în fiecare săptămână, sâmbătă dimineața, Youtube și LIVE pe pagina de Facebook Danonino.
Ca să fiți la curent cu ultimele aventuri ale lui Dino și ale prietenilor lui, nu uitați să dați subscribe canalului de Youtube. Astfel nu pierdeti niciun episod din aventurile celor patru prieteni.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa