Surprize şi cele mai mari discount-uri exclusive, numai la Baby Boom Show!

TOTUL DESPRE MAME
scris pe
targ-baby-boom-totul-despre-mame

Clinica Baby Boom powered by MEDLIFE, premiera târgului

Peste 300 de firme şi branduri reprezentate au pregătit pentru Baby Boom Show, cel mai mare târg pentru copii de 0 – 7 ani şi viitoare mămici, ce va avea loc în perioada 2 – 5 aprilie, în Pavilionul Central Romexpo, cea mai mare varietate de produse şi cele mai mari discount-uri exclusive, de până la 70%, valabile doar pe perioada târgului.

Târgul bucureştean îi aşteaptă pe cei care îi vor trece pragul cu cea mai mare varietate de produse, mega discount-uri exclusive, de până la 70%, oferite de expozanţi doar pe perioada târgului, servicii medicale gratuite oferite de Clinica Baby Boom powered by MedLife şi cele mai mari premii – jucării/oră şi vouchere de 500 RON/zi oferite de Noriel. Nu lipsesc scaune auto, kituri de celule stem, cărucioare, servicii de naştere şi multe alte premii oferite în cadrul tombolelor organizate de unele dintre cele mai mari companii prezente la târg (Biogenis, Metropolitan Hospital, Chicco, Cord Blood Center, Baby Stem), dar nici un seminar de puericultură „Şcoala viitoarelor mămici”, susţinut de Anca Bălăşoiu, moaşă licenţiată, activităţi recreative şi educative pentru copii, în zona special amenajată pentru ei – FUN LAND, sau super show-ul marca NEXT STAR.

Produse pentru toţi părinţii

Printre produsele pe care le poţi găsi doar la Baby Boom Show se numără biberoane anticolici cu senzor de temperatură şi sistem de ventilaţie, scaune auto care cresc odată cu copilul, rucsacurile avangardiste, preferatele copiilor starurilor de la Hollywood, precum Naomi Watts, Britney Spears, Hugh Jackman sau Jennifer Garner, roboţi de bucătărie care sterilizează şi încălzesc biberoanele, pasează şi mixează legumele, fructele şi carnea, gătesc la abur sau decongelează, cărucioarele preferate ale celor mai cunoscute vedete precum Bruce Willis, Jessica Alba, Heidi Klum sau Jennifer Hudson, bijuterii şi accesorii pentru copii, creaţii handmade din materiale 100% naturale, covoare 3D interactive, cosmetice organice, pompe de sân electrice.

Târgul Baby Boom, cel mai mare târg pentru copii de 0 – 7 ani şi viitoare mămici, care reuneşte, de două ori pe an, cei mai mari retaileri de produse şi servicii care se adresează publicului ţintă, se desfăşoară la Romexpo (Pavilionul Central), în perioada 2 – 5 aprilie. Accesul se face prin Bulevardul Expoziţiei (Poartă B). Programul de vizitare este 2 – 4 aprilie, 10:00 – 20:00, şi 5 aprilie, 10:00 – 18:00. Joi şi vineri este intrarea gratuită, iar sâmbătă şi duminică biletul costă 10 lei.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa