Top sandale de vară pe care trebuie să le ai

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

 

Alegerea ținutelor de vară pornește de la picioare în sus. Încălțămintea potrivită pare cea mai dificilă provocare, fie că e vorba de o simplă plimbare prin parc, de explorarea unui oraș nou, să dansezi până la răsărit sau să mergi la un eveniment elegant. Toate evenimentele verii și ieșirile în oraș cer un dress code potrivit și încălțăminte care să se potrivească. Sandalele sunt must-have, dar pe care dintre ele trebuie să le ai neapărat în garderobă? Deichmann îți pune la dispoziție o gamă variată în care vei găsi doar modele must-have de sandale.

Poartă sandale gadiator pentru că sunt cea mai hot declarație de stil a sezonului estival. Fiind foarte versatile, nu impun restricții de purtare, ci doar stimulează imaginația pentru a obține look-uri moderne.

Sandalele albe, parcă dispărute din tendințe, în această vară, urcă fulgerător în top și își revendică poziția de element vestimentar must-have. Completează perfect un look minimalist, dar devin vedetă într-un look unde predomină imprimeurile și culorile intense.

Platformele completează ”scenariul” unui look de catwalk unde întâlnim un mix electric între elemente minimaliste și imprimeuri grafice sau înflorate.

Sandalele negre, cu multe bretele sunt nota de final pe care o cere o ținută unde predomină dungile sau imprimeurile grafice create de alb și negru.

Sandalele decupate în față (open-toe) completează ținutele pastel, devenind opțiunea ideală pentru a obține un look romantic-modern.

Sandalele cu toc gros ”dansează” bine pe muzica unui look cu inspirație folk sau de party, așa că nu aveau cum să lipsească din topul sandalelor must-have pentru această vară.

Tu ce sandale vei purta vara aceasta? Vino în magazinele Deichmann pentru a alege sandale care să-ți competeze garderoba și stilul!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa