Tratează corect cu Bepanthen Extra cele mai frecvente afecţiuni ale pielii bebeluşului tău!

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Pielea unui bebeluș este extrem de fină și delicată, dar în același timp foarte sensibilă. Factorii care pot declanșa afecțiunile pielii la bebeluși sunt de cele mai multe ori greu de identificat, așa că este necesară o atenție sporită în permanență, iar măsurile de prevenție sunt întotdeauna binevenite.

Primele luni de viață ale bebelușului sunt extrem de delicate, mai ales dacă vorbim despre îngrijirea pielii acestuia. Deși temperaturile foarte ridicate nu ne-au mai dat atât de multe bătăi de cap, trebuie să ții cont de indicațiile și sfaturile pe care le oferă specialiștii în ceea ce privește factorii care pot contribui la un dezechilibru pentru organismul micuțului tău.

Protejează pielea micuțului tău in fiecare zi!

Una dintre cele mai întâlnite probleme pe care o vei avea cu pielea micuțului tău sunt iritațiile provocate de scutec. Acestea apar adesea fie din cauza texturii scutecului pe care pielea nu o suportă, fie din cauza faptului că scutecul este prea strâns sau a reținut umezeală pentru o perioadă lungă de timp.

Această afecțiune este destul de greu de evitat, însă dacă ții cont de câteva sfaturi, bebelușul tău se poate bucura în voie de momentele petrecute alături de tine, fără ca iritațiile sau alte afecțiuni ale pielii să îl afecteze.

Lasă pielea bebelușului să respire! Încearcă pe cât posibil să ții copilul cât mai mult fără scutec prin casă, astfel încât pielea să poată respira, iar iritațiile să fie mai puțin frecvente. De asemenea, este foarte important ca scutecul să fie schimbat imediat ce acesta este ud, deoarece reținerea umezelii creează iritații.

Folosește unguente care să asigure protecţia zilnică!

Un astfel de unguent este Bepanthen Extra special conceput pentru pielea sensibilă de bebeluș.

Bepanthen a ales atent ingredientele pentru acest produs: ulei de măsline pentru a menține nivelul optim de hidratare al pielii și vitamina B3, pentru că este cunoscută pentru efectul de îmbunătățire a funcției de barieră protectoare a pielii prin creșterea producției de lipide la nivelul acesteia. În plus, Bepanthen Extra are proprietatea de a proteja pielea de frecarea scutecului.

 

Aplică ungunetul pe pielea bebelușului după fiecare schimbare de scutec și alungă neplăcerile create de afecțiunile pielii!

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa