Un medic pediatru opreşte un bebeluş din plâns

scris pe
bebelus

Să fii părinte și să-ți auzi bebelușul plângând este sfâșietor! Probabil că vă amintiți și voi sentimentul de neputință în încercarea fără noroc de a calma bebelușul, însă avem o veste bună pentru viitoarele mămici! Un medic pediatru american a reușit să-i uimească pe toți părinții din lume cu ajutorul unui video în care demonstrează că un bebeluș poate fi oprit din plâns.

Acesta cunoaște o tehnică foarte simplă de a opri bebelușii de până la două-trei luni din plâns. Rob Hamilton, medic pediatru american a descoperit și a testat de-a lungul timpului o formă incredibil de simplă de a calma bebelușii care plâng fără oprire și se pare că această tehnică funcționează de fiecare dată! Pentru mămicile care-și doresc un moment de liniște, am putea spune că e magie.

Pediatrul a observat în timpul consultațiilor că bebelușii se calmau imediat când acesta îi ținea într-un anume fel, folosind niște mișcări specifice. Nu a durat mult și a pus această tehnică la punct, iar părinții care ajung în cabinetul lui se bucură de un scurt training pentru calmarea bebelușilor.

Ce trebuie să faci pentru a opri un bebeluș din plâns?

1. Așezați brațele bebelușului cu grijă pe piept și mențineți partea superioară a corpului cu o singură mână. Bărbia micuțului trebuie sprijinită de mâna părintelui cu blândețe.

2. Sprjiniți partea de jos a bebelușului cu cealaltă mână, astfel încât corpul să fie înclinat la un unghi de 45 de grade.

3. Secretul constă în mișcările line pe care părintele trebuie să le facă.

La o simplă căutare pe Google, puteți vedea că este un subiect de mare interes în toată lumea: Cum să calmezi un bebeluș care plânge? Se poate ca această tehnică să nu dea rezultate, însă măcar atunci veți ști că îi e doar foame sau îl doare ceva.

Iată întreaga tehnică prezentată de medicul pediatru american:

Voi ce părere aveți despre această metodă?

Citește și:
Spasmul hohotului de plâns
8 informații despre nou-născuți
Dați-le voie copiilor să plângă!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa