Ateliere cu mămici, ediţia 10

Un accident stupid dintr-un autobuz în care o lovitură la cap din pricina unei frâne te poate lăsa fără suflare sau o rostogolire banală în propria curte şi instalarea unei sângerări la maxilar care nu se mai opreşte pot avea consecinţe dezastruoase. Ba se pot dovedi char fatale dacă niciuna dintre persoanele care asistă la tragedie nu ştie care sunt paşii unei intervenţii minimale prin care se poate salva viaţa omului de lângă ei. Acesta este şi motivul pentru care din bagajul informaţional al oricui trebuie să se afle noţiunile predate la „Lecţia de prim ajutor”.

La ediţia cu numărul zece a "Atelierelor cu mămici" vom avea alături de noi un medic SMURD care ne va spune tot ce trebuie să ştim despre acordarea primului ajutor pentru copilaşii noştri, dar şi pentru alţi oameni de lângă noi. Cu ajutorul specialistului vom învăţa ce să facem când viaţa ne pune faţă-n faţă cu diverse situații complicate cum sunt traumatismele, asfixierea, înghiţirea de obiecte sau alte momente neplăcute cu potenţial catastrofic.

Acest proiect este posibil datorită partenerilor noștri de la Lecția de prim ajutor și cu susținerea NN Asigurări de viaţă.

Vă așteptăm cu drag!

Echipa TOTUL DESPRE MAME