Ateliere cu mămici, ediţia 17

Prin specialiști redutabili, informații de calitate și subiecte proaspete și interesante, „Atelierele cu mămici TOTUL DESPRE MAME” au fost, timp de 16 ediții, alături de gravide, proaspete mame și părinți preocupați de dezvoltarea frumoasa a copiilor lor... și nu se opresc aici! Dimpotrivă, pășesc în 2016 cuprinse de un aer nou, care vine în întâmpinarea nevoilor părinților, și merg mai departe la drum în prima luna a anului cu o schimbare de format. Păstrând același înalt nivel informativ, atelierele le vor oferi părinţilor prezenţi la eveniment posibilitatea sporită de a interacţiona cu vorbitorul prin includerea unor întrebări personalizate în prezentarea susţinută de el.

Astfel, prin intermediul e-mail-ului, prin care se vor trimite anterior evenimentului întrebări, pe adresa contact@totuldespremame.ro, părinţii vor putea contura o parte din prezentarea propriu-zisă şi vor putea beneficia de ocazia de a nu rata subiectele stringente la care aşteaptă un răspuns. Pentru ca scopul principal al evenimentului este acela de a limpezi toate nelămuririle mamelor, indiferent dacă se află sau nu la primul copil, „Atelierele cu mămici” își doresc, astfel, sa le ajute pe acestea sa obțină mai ușor răspunsurile căutate și să le ofere soluții concrete la problemele lor. Cei care nu pot trimite întrebările în avans le pot adresa, de asemenea, şi la faţa locului.

Invitata primei ediţii din acest an a „Atelierelor cu mămici” este Gabriela Maalouf, practician NLP (programare neurolingvistică), formator şi consilier de dezvoltare personala. Cu ajutorul ei vom afla care sunt metodele prin care putem creşte un copil independent, astfel încât acesta să capete curaj în luarea deciziilor, să se poată descurca în situaţii ce nu implică prezenţa părinţilor şi să devină un viitor adult sigur pe el şi responsabil.

Atelierul pentru copii inclus în cadrul acestei ediţii va fi susţinut de Bogdan Muşat, care a devenit cunoscut pentru cei mici sub numele de Mr. Origami.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Vă aşteptăm cu drag!

Echipa TOTUL DESPRE MAME
GALERIE FOTO

Parteneri principali