Ateliere cu mămici, ediţia 18

Una dintre cele mai mari preocupări ale părinţilor în primii ani de viaţă ai copilului şi un subiect care aduce cu el multe angoase şi temeri este alegerea grădiniţei potrivite pentru cel mic. Adaptarea rapidă a copilaşului, căldura şi profesionalismul personalului didactic, dotările instituţiei şi calitatea produselor incluse în meniul oferit sunt aspecte pe care părinţii le iau în calcul atunci când încep să caute o grădiniţă.

Oana Moraru, consultant educaţional şi fondatoarea Şcolii Helikon va fi alături de noi miercuri, 17 februarie, la ediţia cu numărul 18 a „Atelierelor cu mămici”, pentru a ne da cele mai pertinente sfaturi legate de acest proces delicat, dar nu imposibil de dus la capăt cu bine.

Vom afla de la aceasta care sunt cele mai importante criterii pe care trebuie sa le aibă în vedere un părinte când caută o grădiniță, ca cel mic să aibă o dezvoltare frumoasă şi să fie fericit acolo, şi de ce Vocea Părinților este un instrument valoros în alegerea grădiniței care să corespundă necesităţilor şi dorinţelor lor.

Atelierul pentru copii este susţinut de echipa de la Tărâmul Artei, care îi va introduce pe cei mici în lumea jocului, a culorilor şi a distracţiei.

Înscrierile sunt gratuite, în limita locurilor disponibile.

Vă aşteptăm cu drag!

Echipa TOTUL DESPRE MAME
GALERIE FOTO