Ateliere cu mămici, ediția 20

"Copiii mai mici de 1 an nu au voie să mănânce mâncare gătită, aşa cum mănâncă adulţii", "Carnea nu se dă unui copil cu vârsta mai mică de zece luni" sau "Până la trei ani copiii trebuie să mănânce doar lactate şi brânzeturi degresate". Acestea sunt doar câteva mituri despre alimentaţia copilului mic care circulă printre părinţi şi pe care le-am auzit cu toţii de atâtea ori.

Pentru a afla ce se ascunde în spatele lor şi ce anume este sau nu adevărat în legătură cu alimentaţia copilului de vârstă mică o vom avea alături de noi la „Atelierele cu mămici” din luna aprilie pe Anamaria Iulian, medic şi psiholog, nutriţionistul copiilor. Ea va diseca toate miturile referitoare la hrană şi la obiceiurile alimentare ale copiilor şi le va spune părinţilor ce este, cu adevărat, indicat pentru aceştia.

Dr. Anamaria Iulian va răspunde la eveniment şi la toate nelămuririle părinţilor, întrebările destinate acesteia putând fi adresate anterior în scris, pe adresa contact@totuldespremame.ro, dar şi verbal, direct la atelier.

Evenimentul este susținut de HiPP, în timp atelierul pentru copii va fi derulat de Atelierul Magdei.

Înscrierile sunt gratuite, în limita locurilor disponibile.

Vă aşteptăm cu drag!
GALERIE FOTO