Ateliere cu mămici, ediția 21

"Vai, câtă energie are copilul tău, nu stă locului o clipă! Nu cumva are ADHD?"

Recunoaşte, nu-i aşa că ai auzit şi tu de multe ori astfel de catalogări, atât la adresa copilului tău, cât şi la adresa altor copii, mai ales când şi unul, şi ceilalţi, dădeau dovadă de foarte mult dinamism? Despre ce înseamnă cu adevărat ADHD, despre cum putem să ne dăm seama dacă micuţul nostru are în realitate acest sindrom şi despre modalităţile lui de tratare vom afla la ediţia de mai a "Atelierelor cu mămici", care o va avea ca invitată pe conf. univ. dr. Olivia Timnea. Aceasta ne va spune tot ce trebuie să ştim despre acest sindrom şi despre diagnosticarea lui în prezentarea sa, intitulată "ADHD, între surplus de energie, deficit de atenţie şi impulsivitate".

Dr. Olivia Timnea va răspunde la eveniment şi la toate nelămuririle părinţilor, întrebările destinate acesteia putând fi adresate anterior în scris, pe adresa contact@totuldespremame.ro, dar şi verbal, direct la atelier.

Evenimentul este susținut de Doppelherz şi de Aqua Carpatica, în timp atelierul pentru copii va fi derulat de Teko Kindergarten.

Înscrierile sunt gratuite, în limita locurilor disponibile.

Vă aşteptăm cu drag!