Ateliere cu mămici, ediția 27

Când spui educație financiară te gândești la cifre, bani, dobânzi, economii. Dar dacă te gândești la educație financiară ca la un mod de a îl învăța pe copil să devină responsabil, să urmărească un obiectiv și să facă tot ceea ce poate pentru a îl atinge? În plus educația financiară are un impact și asupra altor aspecte ce țin de o bună dezvoltare a copilului: copiii capătă încredere în propria putere de a gestiona un venit propriu, dacă munca îi este remunerată capătă un sentiment de autonomie, dar și capacitatea de a gestiona mai bine cheltuielile.
Educația financiară se învață, în mod ideal, încă din copilărie. Pentru că, indiferent de drumul profesional pe care îl va alege, copilul se va lovi de bani și ceea ce înseamnă ei. De aceea este datoria noastră să le oferim această informație. Și dacă privim lucrurile cu sinceritate, indiferent cât de mult succes va avea în unele aspecte (familie, prieteni, societate) dacă educația lui financiară nu este una solidă atunci viața lui va deveni un stres din acest punct de vedere.
Pe termen lung noi toți suntem cei care avem de câștigat dacă avem copiii a căror educație financiară este în pas cu vremurile pe care le trăim. Despre toate astea și despre câteva secrete ce țin tot de educația financiară ne va vorbi Carmen Iorgulescu, Kids' Financial & Entrepreneurship Trainer. Coordonator KEN Academy, pe 7 decembrie, începând cu ora 18:30 la Connect Hub București, în cadrul celei de a 27 ediție a Atelierelor pentru mămici, un eveniment Parenting Hub by TOTUL DESPRE MAME

Atelierul pentru copii va fi derulat de KEN Academy.

Înscrierile la acest eveniment se pot face gratuit, în limita locurilor disponibile.

Vă aşteptăm cu drag!
Echipa TOTUL DESPRE MAME