Bucură-te de gustul însorit al Greciei, direct la tine în pahar! (P)

Olympus îți aduce gustul dulce și aroma unică a nucilor grecești, în forma lor cea mai nutritivă, într-o băutură 100% vegetală. Inspirat de natură, cultivat de oameni, Carpos susține o alternativă nutritivă a laptelui și este destinat consumatorilor aflați în căutarea unor produse vegetale cu un conținut nutrițional echilibrat.

Băuturile Carpos au o textură cremoasă, ușoară și un gust plăcut de nuci, migdale sau fistic, în funcție de sortimentul ales. Noile băuturi vegetale sunt destinate și persoanelor cu intoleranță alimentară, întrucât nu conțin lactoză sau gluten și au un nivel scăzut de calorii și grăsimi saturate.

Băuturile vegetale sunt inspirate de dragostea Olympus pentru natură și au la bază ingrediente cultivate pe tărâmurile Greciei. Nucile grecești sunt crescute și culese din inima Greciei. Migdalele sunt culese dintr-o zonă cu tradiție în Grecia pentru cultivarea acestora și sunt cunoscute pentru dulceața lor aparte – regiunea Tyrnavos, Larissa. Noile băuturi sunt disponibile în frigiderele cu produse proaspete, în cinci variante:

  • Băutură vegetală pe bază de migdale;
  • Băutură vegetală pe bază de migdale cu cacao;
  • Băutură vegetală neîndulcită pe bază de migdale;
  • Băutură vegetală neîndulcită pe bază de nuci;
  • Băutură vegetală pe bază de fistic.

Produsele conțin un mix de minerale și vitamine, precum B2, B12, D2, E sau calciu, care să asigure energia pentru întreaga dimineață. În plus, Carpos este disponibil și fără zahăr adăugat, în variantele pe bază de migdale și pe bază de nuci grecești.

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()