Descoperă cel mai bun iaurt grecesc, descoperă Stragghisto de la Olympus (P)

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, a fost cel care, în 2011, a introdus categoria iaurtului grecesc, devenit produsul emblematic al brandului. În 2018, gama a fost completată cu încă o rețetă tradițională a faimosului iaurt, Stragghisto. Noul iaurt este un produs premium,cu un conținut scăzut de lactoză, cel mai mare nivel de proteine față de produsele din aceeași categorie de pe piață și o textură densă și cremoasă, ca a unui mousse.

Rețetă grecească pentru gusturi fine

Noul produs te invită într-ocălătorie în inima Greciei, dezvăluind secretele unei rețete tradiționale de iaurt grecesc, al cărei nume îl poartă. Datorită gustului său bogat și texturii cremoase, Stragghisto este recomandat consumului simplu, pentru o experiență a gustului desăvârșită.

 Proporția perfectă între textură, gust și sănătate

Stragghistoare un conținut scăzut de lactoză și cel mai mare nivel de proteine, datorită tehnologiei avansate de producție.Consistența este pusă pe primul loc, iar pentru o textură densă, cremoasăși fină, ca a unui mousse, ambalajul unic al produsului este prevăzut cu o hârtie subțire de orez, care absoarbe umiditatea.

 Un iaurt cum nu e altul

Disponibil în trei variante: 0%, 2% și 10%, iaurtul  grecesc Olympus Stragghisto te va cuceri de la prima linguriță.Textura catifelată și plină a iaurtului Stragghisto 0% redefinește toate așteptările în materie de lactate fără grăsimi, ideal pentru sportivii de cursă lungă și atleții de zi cu zi. Echilibrul între textură, gust și sănătate al iaurtului Stragghisto 2% este ideal pentru toți perfecționiștii și iubitorii de echilibru. Stragghisto 10% grăsime, 100% răsfăț, este un iaurt bogat și voluptuos, cu o textură cremoasă, creat pentru amatorii de bunătăți și iubitorii de răsfăț.

Descoperă noul iaurt grecesc Stragghisto în majoritatea marilor lanțuri de magazine din toată țara!

 

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()