Biscuiți cu proteine – o gustare sănătoasă și gustoasă

biscuiti vegetali cu proteine totul despre mame

Rețetă de desert pentru copii – biscuiți vegetali cu proteine

Ești în căutarea unei gustări care poate fi luată peste tot de către cei mici, fie că vor să se bucure de ea la picnic, în timpul unei plimbări sau pur și simplu la masă, după ce termină felul principal? Ei bine, această rețetă de biscuiți vegetali cu proteine este soluția perfectă pentru ce ai nevoie

Ingrediente pentru biscuiți vegetali cu proteine:

3 linguri de unt de migdale
3/8 cană (50 grame) de pulbere proteică de vanilie
1/8 cană de sirop de agave
1/2 cană de fulgi de ovăz
1 lingură de miere
1/4 cană de lapte de migdale
1 lingură de stafide sau de nuci tocate
1/2 linguriță de esență de vanilie (opțional)

4 pași pentru a prepara biscuiți vegetali cu proteine:

1. Într-un procesor de alimente, se amestecă toate ingredientele enumerate mai sus, cu excepția stafidelor sau nucilor tocate. Odată ce se formează un aluat care poate fi modelat cu mâinile, se amestecă și topping-urile.

2. Se împarte aluatul în cinci bile. Se așază la distanțe egale pe o tavă de copt, în care ai pus hârtie de copt în prealabil, și se apasă bilele cu podul palmei, până când se aplatizează.

3. Se încălzește cuptorul la 160 grade Celsius și se introduc biscuiții în cuptor, lăsându-se pentru aproximativ 8-12 minute. Asigură-te că nu se gătesc prea mult, deci mai uită-te din când în când la ei. Dacă îi uiți mai mult timp, vor ieși prea uscați. Scoate-i din cuptor de îndată ce s-au rumenit pe partea de sus.

4. Se lasă biscuiții să se răcească de tot înainte de a-i mânca. S-ar putea să fie greu, dar așteaptă împreună cu cei mici. Te poți aștepta la o textură puțin mai moale la început, dar aceasta va deveni perfectă pe măsură ce se răcesc.

O altă rețetă delicioasă de biscuiți, aici: Biscuiți cu făină de soia

Nu uitați să ne dați un like pe Facebook, dacă nu ne-ați dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()