5 idei de pachet pentru școală

Sandwich-ul pentru școală cred că este una din marile probleme ale mamelor de elevi. Cum e „nu mai știu ce să mai gătesc”, la fel e și „ce să-i mai pun copilului la pachet?”.

În primele săptămâni de școală ale copilului meu, recunosc că eram mai dată peste cap decât el. Programul extrem de matinal și faptul că trebuia să-i pregătesc zilnic pachețelul pentru școală îmi dădeau mari bătăi de cap.

Idei de sandwich-uri am o mulțime, mai ales de sandwich-uri sănătoase, însă copilul meu nu le mănâncă. Am făcut atâtea combinații și am încercat atâte variante încât am obosit, mai ales că rezultatul era pachețelul aproape intact cu care se întorcea copilul de la școală. Și pentru că e păcat să se risipească aceste idei, m-am gândit să vi le împărtășesc vouă, poate cineva le va pune în practică și unii copii vor fi câștigați, având parte de gustări sănătoase.

Iată cinci idei delicioase și sănătoase de sandwich-uri:

ÎnapoiPagina 1 din 5

1. Sandwich cu omletă și avocado

Acesta este o gustare cât se poate de simplă și de ușor de făcut. Omleta trebuie făcută într-o tigaie antiaderentă, fără ulei, căci apoi, când va fi pusă între feliile de pâine sau în chiflă, uleiul din ea se va îmbiba și va fi grețos. În omletă mai poți pune brânză și ardei gras. Sandwich-ul se va asezona cu felii subțiri de avocado.

ÎnapoiPagina 1 din 5
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()