5 idei de pachet pentru școală

Sandwich-ul pentru școală cred că este una din marile probleme ale mamelor de elevi. Cum e „nu mai știu ce să mai gătesc”, la fel e și „ce să-i mai pun copilului la pachet?”.

În primele săptămâni de școală ale copilului meu, recunosc că eram mai dată peste cap decât el. Programul extrem de matinal și faptul că trebuia să-i pregătesc zilnic pachețelul pentru școală îmi dădeau mari bătăi de cap.

Idei de sandwich-uri am o mulțime, mai ales de sandwich-uri sănătoase, însă copilul meu nu le mănâncă. Am făcut atâtea combinații și am încercat atâte variante încât am obosit, mai ales că rezultatul era pachețelul aproape intact cu care se întorcea copilul de la școală. Și pentru că e păcat să se risipească aceste idei, m-am gândit să vi le împărtășesc vouă, poate cineva le va pune în practică și unii copii vor fi câștigați, având parte de gustări sănătoase.

Iată cinci idei delicioase și sănătoase de sandwich-uri:

Pagina 2 din 5

2. Sandwich cu ton și salată

Acesta cred că este preferatul meu. Se folosește ton din conservă, așezat pe o felie de pâine unsă cu unt, stropit cu foarte puțină zeamă de lămâie și asezonat cu o frunză proaspătă și crocantă de salată. Mie îmi mai place și cu felii de castraveți sau chiar ardei capia.

Pagina 2 din 5
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()