Toast cu brânză de capră

Toast cu brânză de capră, miere, nuci și smochine 

 

“Nu am timp de mic dejun.” “Beau o cafea și ies pe ușă.” “Nu am mai mâncat dimineața din copilărie.” Vă sunt familiare aceste propoziții sau uneori le rostiți chiar voi? În acest caz, e momentul să vă reamintiți că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei și să promiteți că nu mai ieșiți niciodată din casă, dimineața, fără să mâncați. Și, pentru a sărbători această decizie, preparați aceste toasturi spectaculoase cu brânză de capră, nuci, miere și smochine. Vă vor convinge în circa trei minute că avem dreptate. (Și îi vor convinge și pe cei dragi vouă, așa că faceți provizii de brânză de capră, nuci și miere.)

 

Ingrediente:

  • 4 felii din pâinea voastră preferată
  • 150 de grame de brânză de capră
  • 1/2 cană de nuci crude tăiate grosier
  • 1/2 cană de miere
  • 4-5 smochine (opțional)

Cum se fac? Simplu, simplu, simplu! Prăjiți pâinea, presărați deasupra brânza de capră și nucile, turnați mierea în fir subțire (nu-i nimic dacă vă murdăriți pe mâini!) și, dacă se întâmplă să fi găsit niște smochine gustoase atunci când ați fost ultima oară la cumpărături, adăugați și câteva felii de smochină. Dacă puneți pe masă și o cană fierbinte de ceai de mentă lumea e a voastră! Zile frumoase și dimineți și mai și!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație