Pachetul copilului. 9 sugestii simple și practice, alternative la clasicul sandviș

Cauți o alternativa la clasicul sandviș pe care îl pui de obicei în pachetul copilului? Iată câteva idei simple și amuzante care-l vor atrage fără îndoială pe micuțul tău.

”Ce gustare să-i pun în cutia frumos colorată?”- aceasta este întrebarea care le stresează aproape zilnic pe mămici. Cei mai mulți dintre micuți se satură repede de sandvișuri, oricât de originale ar fi, așa că orice altceva e binevenit. Despre idei de sandvișuri sănătoase și gustoase puteți citi aici: 10 sandvișuri sănătoase de luat la școală

Dacă ești în situația în care cauți alternative, îți venim în ajutor cu 9 idei speciale mai jos.

Pagina 2 din 9

2. PACHETUL COPILULUI: TORT DIN PIZZA

happinessishomemade

Ingrediente:

Pentru aluat: 1 cană de făină, 1 ½ linguriță bicarbonat, 2/3 cană lapte bătut și un praf de sare

2 lingurițe de condimente italienești

2 ouă

½ cană de lapte 2%

½ cană mozzarella răzuită

½ cană pepperoni tocat

¼ cană roșii cherry tocate

¼ cană ardei gras tocat

1 cană sos de pizza încălzit

Pregătește într-un bol aluatul peste care presari condimentele italienești. Într-un alt bol, bate ouăle cu laptele și apoi toarnă-le peste ingredientele uscate și amestecă până când acestea se hidratează (mozarella, pepperoni, roșiile cherry și ardeiul gras). Încălzește grătarul și unge-l cu puțină grăsime. Pregătește foi de pizza pe care, după ce le rumenești pe ambele părți, le umpli cu amestecul de mai sus și le așezi în formă de tort. Între „felii” poți pune sos picant sau dulce.

Pagina 2 din 9
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()