9 reţete fără coacere, rapide şi gustoase

Chiar dacă multora dintre noi ne place să gătim, uneori timpul, oboseala sau chiar lipsa unei dorinţe de a sta în bucătărie nu ne mai permit să realizăm acele reţete elaborate şi gustoase care sunt pe placul tuturor şi la care este musai să ne folosim de cuptor sau de aragaz. Dar pentru că există o serie de reţete fără coacere, rapide, gustoase şi sănătoase, de ce n-ai încerca să pui în practică şi un alt fel de gătit?

Iată 9 reţete delicioase, pentru mic dejun, prânz şi cină, care se fac fără prea mare bătaie de cap, chiar împreună cu cei mici, şi cu efecte maxime!

ÎnapoiPagina 1 din 9

1. Spumă de avocado

Atât de versatilul avocado merge perfect pentru a fi făcut spumă şi mâncat la micul-dejun. Dacă preferaţi o masă de dimineaţă fără pic de gust dulce în ea, atunci este suficient să pasaţi miezul fructului în blender alături de puţină sare, de o roşie mică şi de câteva picături de zeamă de lămâie şi veţi avea o pastă excelentă de întins pe pâine. Pentru cei care vor să-şi înceapă ziua cu mai multă poftă de lucru, atunci sfatul este că avocadoul să fie combinat cu un kiwi sau afine şi cu o linguriţă de miere, iar spuma va ieşi teribil de gustoasă. Nu te teme că ţi se va face foame prea curând, pentru că acest fruct este extrem de săţios.

ÎnapoiPagina 1 din 9
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație