2 rețete raw vegan pentru copii

rețete raw vegan

Rețete raw vegan pentru cei mici

Stilul de viață bazat pe rețete raw vegan este potrivit chiar și pentru copiii mici și nu aveți nevoie de o dietă 100% raw vegan pentru a beneficia de beneficiile pentru sănătate. Cu toate acestea, în cazul în care vă decideți să preparați rețete raw vegan pentru copii, ar trebui să luați în considerare și unele suplimente, în cazul în care cei mici prezintă semne de deficit. Iată 2 rețete raw vegan ușoare pentru copii!

Budincă de banane cu semințe chia

Ingrediente pentru budincă de banane cu semințe de chia:

1 1/2 cană cu lapte de migdale
2 banane coapte
1/3 cană cu semințe de chia
2 linguri de miere
1 linguriță de esență de vanilie (opțional)
1/2 ananas sau alte fructe pe care le iubesc cei mici

2 pași pentru a prepara budincă de banane cu semințe de chia:

1. Se înmoaie semințele de chia în laptele de migdale pentru aproximativ 5 minute. Se amestecă bine, pentru a sparge orice bulgăre format.

2. Bananele se pasează și se adaugă în compoziție. Se adaugă esența de vanilie și mierea și se amestecă bine. Se poate pune un vârf de cuțit de scorțișoară și mare rase în timpul iernii. Vara puteți adăuga chiar și mai multe fructe mărunțite, precum căpșune, ananas, afine și mango.

Rulouri de fulgi de ovăz cu mere

Ingrediente pentru rulouri de fulgi de ovăz cu mere:

1 cană cu fulgi de ovăz
1 cană de lapte de migdale
2 mere
1 vârf de cuțit de scorțișoară
1 lingură de miere sau nectar de nucă de cocos

2 pași pentru a prepara rulouri de fulgi de ovăz cu mere:

1. Fulgii de ovăz se lasă în apă peste noapte. Se adaugă laptele de migdale, îndulcitorul brut ales sau chiar banane.

2. Merele se dau pe răzătoare și se amestecă împreună cu fulgii de ovăz. Se presară puțină scorțișoară și se formează rulori sau se mănâncă cu lingurița.


Pentru că ne dorim să îți oferim materiale și experiențe care să îți îmbogătească viața de părinte, am creat un scurt chestionar care să ne ajute în acest sens. Completarea lui poate dura până la 8 minute. Și pentru că apreciem fiecare minut pe care ni-l acorzi, punem la bătaie 30 de cărți de parenting. La sfârșitul chestionarului lasă-ne adresa ta pentru a te înscrie automat în tombolă!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()