Cel mai bun baiț pentru carnea de porc

bait pentru porc
Cel mai bun baiț pentru carnea de porc

Baiț pentru carnea de porc? Carnea de porc poate beneficia întotdeauna de o marinată bună. În general, este recomandat să reduci conținutul de sare utilizat în marinarea cărnii de porc, deoarece poți preveni efectul de întărire care poate lăsa unele tipuri de carne de porc cu o textură asemănătoare șuncii.

Atunci când marinezi carnea de porc, amintește-ți că grăsimea bucății de carne, nu osul, determină cât de mult ar trebui să stea la marinat. Rezervă-ți de la 2 până la 4 ore pentru un cotlet sau bucăți mai subțiri și până la 8 ore pentru fripturi și bucăți mai mari de carne de porc.

Baiț pentru cotlete de porc

Ingrediente pentru baiț pentru cotlete de porc:

120 mililitri de sos de soia
60 mililitri de oțet de vin diluat cu apă (proporție de 1 la 3)
2 linguri de zahăr brun
1 lingură de sos de chili
1 linguriță de ghimbir

2 pași pentru a prepara baiț pentru cotlete de porc:

1. Se combină toate ingredientele și se amestecă bine, până când obții o compoziție omogenă. Se ține la frigider până când o folosești. Ingredientele pregătite ajung pentru 6-8 cotlete de porc.

2. Timpul de marinare este între 4 și 12 ore. Baițul poate sta până la 5 zile în frigider, după preparare.

Baiț pentru carnea de porc

Ingrediente pentru baiț pentru carnea de porc:

1/3 cană (80 mililitri) de muștar de Dijon
1/4 cană (60 mililitri) de ulei de măsline
1/4 cană (60 mililitri) de oțet de vin alb
1 lingură de salvie uscată
1 lingură de dafin uscat
1 cățel de usturoi, zdrobit
1 linguriță de sare
1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat

2 pași pentru a prepara baiț pentru carnea de porc:

1. Se combină muștarul cu oțetul de vin. Se adaugă usturoiul curățat și zdrobit în prealabil, salvia, sarea și piperul negru proaspăt măcinat.

2. Se amestecă ingredientele, adăugând ușor uleiul. Se poate folosi imediat sau păstra în frigider, într-un container, până la cel mult o săptămână.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()