5 mituri despre fertilitate. Este importantă poziția în care faceți dragoste pentru a obține o sarcină?

Calculezi în fiecare lună perioada fertilă, încercaţi să facati dragoste exact în zilele fertile şi totuşi nu reuşeşti să rămâi însărcinată? Probabil că ai început să cauţi informaţii despre fertilitate şi cum să rămâi mai uşor gravidă. Asigură-te mai întâi că metodele recomandate nu fac parte din grupul de mituri false despre fertilitate, precizează medicul obstetrician Jani Jensen de la Clinica Mayo, Rochester .

Nu este niciun secret faptul că foarte multe cupluri care visează să aibă un copil ar fi în stare să facă o mulţime de lucruri pentru a ajunge în cele din urmă la rezultatul dorit. De multe ori, aceste cupluri caută informaţii pe internet despre cum să-şi crească şansele de concepţie. Din păcate, multe dintre ele sunt mituri despre fertilitate care nu se reflectă în realitate. Vezi mai jos cele mai des întâlnite 5 mituri despre fertilitate.

Pagina 2 din 5

2. Dacă femeia are orgasm, cresc şansele de a rămâne însărcinată

Adevărul: Orgasmul femeii nu are nici un efect asupra fertilizării. Multe femei au probleme cu atingerea orgasmului şi totuşi se bucură de mai mulţi copii.

Pagina 2 din 5
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()