Șapte semne care trădează o sarcină, înainte de a face testul

Să încerci să rămâi gravidă este emoționant, dar când trebuie să aștepți să faci testul poate părea o eternitate. Desigur, până nu faci testul nu poți fi sigură dacă ești sau nu însărcinată, dar mai sunt câteva moduri prin care poți ști dacă vei avea un bebeluș, încă din primele momente.

Iată șapte metode prin care poți avea o idee înainte de a face testul, așa cum sunt descrise pe www.familyshare.com.

Semne care trădează o sarcină

1.Blugii preferați îți veneau perfect acum câteva zile, dar acum…

Parcă nu mai reușești să le închizi nasturii. Unul dintre semnele precoce ale sarcinii este balonarea. Hormonii încep schimbările imediat ce rămâi însărcinată, deci asta ar putea fi cauza greutății suplimentare pe care o simți în stomac.

2. Vrei un burger ACUM

Poftele și aversiunile față de anumite mâncăruri încep devreme în sarcină. Te poți trezi în mijlocul nopții cu nevoia disperată de a mânca un burger, sau mâncărurile tale preferate încep să-ți facă greață.

Semne care trădează o sarcină

3. Viroza intestinală nu îți mai trece

Crezi că ai o viroză intestinală, dar greața nu îți mai trece. Greața este foarte comună în primul trimestru de sarcină. Articolul continuă mai jos:

4. Ai crampe, dar fără ciclu

Crampele sunt cele mai rele, dar din fericire apar doar o dată pe lună. Atunci de ce le ai deși nu ți-a venit ciclul? Crampele și scurgerile sunt un alt semn precoce de sarcină, așa că fii atentă la aceste semne când încerci să îți dai seama dacă ești gravidă.

Semne care trădează o sarcină

5. Te simți copleșită chiar și de mici probleme

Hormonii îți defilează prin tot corpul când ești gravidă. Emoțiile te copleșesc și te pot face să o iei razna la cele mai mici probleme. Schimbările de dispoziție sunt perfect normale și sunt de asemenea un semn timpuriu de sarcină.

6. Nici măcar emisiunea preferată nu te mai poate ține trează

Ai așteptat toată săptămâna să vezi ce se întâmplă în următorul episod din serialul preferat, dar imediat ce acesta începe, te ia somnul. Parcă nu mai ai energia să faci lucruri simple pe care de obicei le faci fără efort. Sarcina te consumă, așa că oboseala e un simptom uzual de graviditate.

7. “Perioada aceea a lunii” nu mai vine

Cel mai clar semn că ești însărcinată este lipsa ciclului. Dacă suspectezi o sarcină și ciclul îți întârzie, probabil este momentul să faci un test. Rețineți că singura metodă de a afla cu siguranță dacă ești gravidă sau nu, este să faci un test de sarcină acasă sau analize de sânge la doctor. Ai răbdare când încerci să rămâi însărcinată. Să rămâi gravidă este un proces, și s-ar putea să nu se întâmple imediat, însă odată ce s-a întâmplat e extraordinar.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()