Fotografii spectaculoase de la naștere

Să dai viață este cel mai frumos privilegiu de care noi, femeile, ne putem bucura. Și, deși nimic nu se compară cu durerile nașterii, culmea este că toată această magie le face să fie curând uitate. Vă invităm să răsfoiți un top cu 20 de fotografii  spectaculoase de la naștere. Cu siguranță veți fi impresionate!

Nu este ușor să suprinzi cu camera un astfel de moment. Să arăți emoția. Magia. Durerea și fericirea, în același timp. Dar iată că Leilani Rogers, votată drept cel mai bun fotograf de nașteri al orașului Austin, capitala statului american Texas, reușește să ne facă să simțim sau să resimțim bucuria miracolului din sala de nașteri.

fotografii de la naștere

„Pentru a surprinde acele momente trecătoare și remarcabile, trebuie să fii mereu pe fază, să ai camera pregătită și să anticipezi ce mișcare va face mama“, a declarat Leilani Rogers pentru PopSugar.com.

Aveți în față o serie de imagini cu totul și cu totul extraordinare. Nu doar au surprins momente inedite, ci sunt în stare să te transpună acolo, în tărâmul nașterii, unde are loc magia dădătoare de viață.

Fotografii de naștere care surprind emoția momentului

Lacrimi de fericire pe chipul unei mame imediat ce a născut, momente de durere în timpul travaliului, un bebeluș ghemuit în placentă și mame care-și strâng cu iubire bebelușul la piept – acestea sunt doar câteva dintre cele mai spectaculoase 20 de fotografii de la naștere surprinse vreodată. Comentariile și fotografiile de mai jos îi aparțin lui Leilani Rogers.

ÎnapoiPagina 1 din 20

1. Ajutor de la fiica de 7 ani

„Fiica de 7 ani a acestei mame a vrut să ia parte la naștere. A intrat în cameră calmă și a spus că vrea să ajute“.

ÎnapoiPagina 1 din 20
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()