Unsprezece modalități de vindecare naturală după naștere

ÎnapoiPagina 1 din 11

1. Fă o baie caldă


Să naști nu e floare la ureche. E sânge, transpirație și, mai mult ca sigur, o mulțime de lacrimi. Mamele trec prin chin pentru ca noi să putem să ținem în brațe micile minuni. Păcat că, odată ce travaliul se termină, partea cea mai grea abia începe…Dar sunt modalități de vindecare naturală după naștere care te vot ajuta să treci ușor peste aceste neplăceri.
Articol slideshow. Dă click pe săgeți pentru citirea întregului text.
Recuperarea postpartum nu e o glumă-și nu mulți oameni vorbesc despre ea. Este foarte important ca pe lângă concentrarea energiei asupra copilului, sa ne gândim și la noi mamele, pentru a ne putea reface corespunzator. Am vorbit cu experți pentru a gași cateva căi șimple prin care mamele să se recupereze după naștere.

Dacă vrei să afli mai multe despre copilul tău, de la naștere și până la doi ani, îți recomandăm “Cartea Bebelușului” pe care o găsești aici.

Nu e așa că o baie relaxantă sună divin? „Apa caldă este liniștitoare pentru toate zonele senșibile, incluzând vaginul, care probabil ca s-a intins mai mult decât iți poți imagina”, spune Barb Dehn, așistentă  practicantă in sănătatea femeii și autor premiat. „Durerea vaginală este ceva obișnuit, așa cum sunt și hemoroizii și ambele pot fi ajutate prin băi calde. Timpul petrecut cu o baie calda iți poate oferi de asemenea și momentele pentru tine de care ai atâta nevoie”

ÎnapoiPagina 1 din 11
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()