10 sfaturi proaste pe care le primesc gravidele

Sfaturi pentru gravide

Îmi aduc aminte cu plăcere şi cu oroare (da, se poate!) despre perioada sarcinii mele. Cu plăcere deoarece eram foarte fericită pentru că voi avea un copil şi cu oroare pentru că, de fiecare când spuneam cuiva vestea, nu întârziau să apară sfaturi pentru gravide. Recunosc că unele dintre ele s-au dovedit folositoare, dar altele n-au făcut decât să mă sperie şi să mă facă să pun întrebări ridicole medicului ginecolog.

Am făcut un top al celor mai nefolositoare şi stupide sfaturi ca să ştiţi ce să NU îi spuneţi unei gravide atunci când vreţi să faceţi conversaţie şi subiectele despre vreme au fost epuizate.

ÎnapoiPagina 1 din 10

1. Să nu te epilezi inghinal cu ceară

Riscul ar fi tot pierderea sarcinii, pentru că în momentul în care este înlăturată ceara este foarte posibil să pierzi dopul gelatinos. Acest sfat mi l-a spus chiar cosmeticiana mea care chiar a refuzat să presteze serviciile solicitate şi care cred că a chiulit masiv de la orele de anatomie unde poate ar fi aflat că dopul gelatinos închide canalul cervical şi nu are nicio legătură cu epilatul.

ÎnapoiPagina 1 din 10
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()