Ritualul tău de frumuseţe în sarcină (P)

Iată 4 tratamente de frumusețe SIGURE cu care te poți răsfăța în timpul sarcinii

Pentru că sarcina este o perioadă minunată de care trebuie să te bucuri la maximum, iată patru tratement sigure care nu vor pune nici sănătatea ta, nici sănătatea bebelușului în pericol și care te vor face să strălucești pe parcursul celor nouă luni magice!

Îți ținem pumnii pentru o sarcină frumoasă și strălucitoare!

Vopsit cu vopsea permanentă fără amoniac și fără PPD

Să mă vopsesc sau nu în sarcină? Iată dilema multor femei care vor să-și protejeze bebelușul, dar să aibă grijă și de imaginea lor. Sara Studio îți propune o inovație ce revoluționează sistemul de colorare: CHI – prima vopsea permanentă fără amoniac și fără PPD, care fortifică și hrănește firul de păr. Niciodată nu a fost atât de simplu, sigur și sănătos să obții culoarea perfectă!

Manichiură-pedichiură SPA

De ce ne recomandă tehnicienii Sara Studio SPA? Manichiura și pedichiura SPA sunt noninvazive deoarece în cadrul acestei proceduri de îngrijire se folosesc creme și măști cu ingrediente organice. Acestea implică cosmetizarea unghiilor și a pielii prin aplicarea de produse specifice și prin acțiuni mecanice noninvazive și include un masaj relaxant și de drenare a circulației sangvine. Un alt beneficiu al serviciului de pedichiură SPA este acela că se creează un cadru de relaxare intensă, un moment de refugiu din rutina din care ne e din în ce mai greu să evadăm.

Microdermabraziune cu pulbere de diamante

Cele mai multe femei însărcinate se confruntă cu hiperpigmentarea pielii, dar și cu inesteticele pete maronii. Sara Studio îți oferă soluția pentru îndepărtarea acestora: microdermabraziunea cu pulbere de diamante. Complet noninvaziv, acest procedeu este complet sigur atât pentru tine, cât și pentru copilul pe care îl aștepți!

Masajul pentru gravide

Sarcina, pe cât este de placută, pe atât este de solicitantă pentru viitoare mamă. Durerile de spate, picioarele umflate, oboseala și stresul sunt neplăceri cu care mai toate gravidele se confruntă. La Sara Studio, toate aceste neplăceri ale gravidei pot fi tratate într-un mod plăcut, fără medicamente și fără efecte secundare.

Masajul pentru gravide se poate face pe parcursul întregii perioade de sarcină și are următoarele beneficii: îmbunătățește circulația sanguină, relaxează țesuturile moi (mușchi, piele), previne apariția spasmelor musculare, reduce durerile de spate și de picioare, ajută la dezumflarea picioarelor, mai ales în ultimul trimestru de sarcină, și previne apariția vergeturilor.

 

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()