3 copii bolnavi de cancer au creat o legătură incredibilă

Serie impresionantă de fotografii cu 3 copii bolnavi de cancer

Trei supraviețuitori în urma luptei cu cancerul au făcut împreună o poză care a devenit virală câțiva ani în urmă și s-au reunit de curând pentru o ședintă foto festivă, oferită în exclusivitate publicației TODAY.

3-copii-bolnavi-de-cancer-au-creat-o-legătură-incredibilă
Rhenn Franklin, în vârstă de 8 ani, Ainsley Peters, de 6 ani, și Rylie Hughey, de 5 nai, s-au întâlnit prima dată când au venit împreună la o ședință foto în Oklahoma, realizată de fotografii Lora Scantling și Christy Goodger. La acea vreme, fetițele se luptau cu diferite tipuri de cancer. Fotografia celor trei fete, fiecare îmbrăcată într-o rochie vintage, care se îmbrățișau, a atins inimile oamenilor din întreaga lume.

3-copii-bolnavi-de-cancer-au-creat-o-legătură-incredibilă-1

Fetițele s-au întâlnit din nou câteva luni mai târziu, pentru o nouă ședință foto, după ce au aflat că se vindecaseră de cancer. Apoi, la începutul acestui an, familiile s-au reunit din nou, în circumstanțe fericite. “Ne-am decis să facem această fotografie ținând-o pe cea veche, astfel încât toată lumea să vadă cât de mult s-au schimbat! Cele trei fete sunt bine și sunt vindecate sau în curs de vindecare”, a declarat fotografa Scantling pentru TODAY.

3-copii-bolnavi-de-cancer-au-creat-o-legătură-incredibilă-2

“Ne place să ne întâlnim. Iubesc să le văd pe fete împreună!”, a spus Scantling. “Legătura pe care au creat-o este incredibilă și este de apreciat că înțeleg că poza lor a fost văzută peste tot în lume, iar ele au făcut o diferență uriașă de conștientizare a cancerului la copii.”
Scantling a oferit și câteva vești în legătură cu fiecare dintre fete:

Ainsley continuă să fie monitorizată prin analize de sânge lunare, dar rămâne vindecată și se bucură de primăvară.

Rylie face radiografii o dată la trei luni, dar continuă să își recapete puterile. A părăsit spitalul și se relaxează cu gimnastică, dans, cursuri de T-ball și grădiniță.

Rheann, cea mai mare fetiță din trio, și-a pierdut definitiv părul din cauza a zeci de runde de tratamente cu radiații și chimioterapie. Ochii ei, de asemenea, sunt ușor afectați, din cauza tumorii care i-a fost localizată pe creier. Scantling a declarat că “Vestea bună este că e un copil fericit, în vârstă de 8 ani, cu o viață activă. Iubește să se plimbe cu bicicleta, să stea la povești cu prietenele de la școală și să se joace cu surorile ei.”

3-copii-bolnavi-de-cancer-au-creat-o-legătură-incredibilă-3

Scantling s-a inspirat pentru această serie din fotografii din momentul în care tatăl său s-a luptat cu cancerul pulmonar. Ea a încercat să găsească o cale de a face fotografii care ar mări gradul de conștientizare pentru această boală și oamenii care au avut de-a face cu ea.

Sursă foto: Today

O altă serie de fotografii emoționante puteți vedea aici: Imagini care te fac să înțelegi ce înseamnă să fii în travaliu

Nu uita să ne dai un like pe Facebook, dacă nu ne-ai dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm!


Pentru că ne dorim să îți oferim materiale și experiențe care să îți îmbogătească viața de părinte, am creat un scurt chestionar care să ne ajute în acest sens. Completarea lui poate dura până la 8 minute. Și pentru că apreciem fiecare minut pe care ni-l acorzi, punem la bătaie 30 de cărți de parenting. La sfârșitul chestionarului lasă-ne adresa ta pentru a te înscrie automat în tombolă!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()