5 motive să nu ratezi #Dichisar de Florii | 23-24 Aprilie-ediție aniversară 1 an!

Pentru cine nu știe încă, evenimentele #Dichisar sunt întâlnirile oficiale ale celei mai mari comunități creative din România: Breslo.ro. E plin de creatori români aleși pe sprânceană, muzică bună și mult fun, fun, fun! Abia așteptăm să ne vedem din nou la ediția de Florii!

Se întâmplă în weekend-ul 23-24 Aprilie, 09:00-20:00, în plină febră a cadourilor de Paște și Florii, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, langă Starbucks Unirii). Luați-vă si prietenele! Uite de ce:

  1. #Dichisar împlinește 1 an și are peste 100 de cadouri de dat!

“Tombola cu Multumim” e modul creatorilor #Dichisar de a-i răsplăti pe toți cei ce susțin handmade-ul românesc. Cumpără orice, trage un bilețel câștigător și pleci acasă cu încă o pungă de cadouri!

  1. Cadouri super-creative pentru Paște și Florii, ca nicăieri altundeva

Iepuraș și pentru adulți și pentru copii: jucării deștepte, șosete colorate, tricouri amuzante, genți din piele, rochii de primăvară și cosmetice bio, fiecare alese bob cu bob și lucrate individual de cei mai talentați creatori români.

Join Facebook Event pentru a-i descoperi pe toți >> https://www.facebook.com/events/505880716282016/

Muzică bună, bere românească, cake pops și cafea pentru cunoscători

Pentru că e weekend, suntem adulți și facem ce vrem. Sâmbătă nu te oprește nimeni să iei un brunch leneș numai din macaroons, cu o bere artizanala lângă. Ia-ți și o cafea cu bezele doar pentru că poți și plimbă-te cu ea printre standurile expozanților, în pași de dans! Te ajută Coftale, Berero și Marțipan creativ.

  1. Tatuaje cu henna, coafuri împletite și răsfăț de primăvară

Treci pe aici la #Dichisar înainte de pleci în oraș și oprește-te în Colțul cu Răsfăț. Te așteaptă Laura Constantin de la Henna Journey și Mihaela Păun de la Împletituri să te gătească cum numai ele știu.

Fără fițe. Doar lucruri incredibil de frumoase și oameni care știu să îți zâmbească

Când te intampină cu zâmbet larg atât creatoarii de jucării Montessori, cât și autorii de bijuterii contemporane, îți dai seamă că ai ajuns la locul potrivit. Breslo spune așa:

“E un târg care promovează calitatea ca pe o standard normal, nu ca pe un privilegiu elitist, deci e relaxat și fun. Toate creațiile sunt extrem de atent selectate, dar nimeni nu se ia prea în serios. Ne face plăcere să îl organizăm și ne concentrăm mult pe atmosferă: muzică bună, cafea parfumată, expozanți talentați care știu să zâmbească și să te facă să te simți bine.”

Vă asteptăm cu drag la #Dichisar de Florii, pe 23-24 Aprilie, la Impact Hub Bucuresti. Join pe Facebook, să nu uitați! >> https://www.facebook.com/events/505880716282016/

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()