6 motive pentru care copiii născuţi în octombrie sunt speciali

Marina Rosenfeld
scris pe
copil leagan

Copiii născuţi în octombrie. Luna octombrie, de obicei asociată cu fantomele, nu e deloc înspăimântătoare pentru viitoarele mămici. De ce bebeluşii născuţi în octombrie sunt speciali, explică cei de la motherly.com.

Copiii născuţi în octombrie. Cel mai probabil vor fi buni sportivi

Dacă bebeluşul se naşte înainte de Halloween, aţi putea să-l îmbrăcaţi ca pe un sportiv pe data de 31 ca să-l pregătiţi pentru viitor.

Cercetările arată că bebeluşii născuţi în octombrie au şanse să devină celebrităţi. Un studiu din 2014 despre dispoziţia psihică şi putere la copiii de şcoală a constatat că acei copii născuţi în octombrie sunt mai puternici decât alți copii, cu excepţia celor născuţi în septembrie şi noiembrie.

Se crede că are legătură și cu rezerva maternă de vitamina D.

“La copiii născuţi în emisfera nordică, cei născuţi toamna au oase mai mari şi mai mulţi muşchi”, spune Dr. Gavi Sandercock, de la Centrul pentru Sport şi Activitate Fizică de la Universitatea Essex. Încep prin a avea mai mulţi muşchi, devin activi mai devreme şi sunt implicaţi mai repede în activităţi sportive, ceea ce are rezultate pozitive.

Copiii născuţi în octombrie. Au potenţial de a deveni preşedinţi

Cei mai mulţi preşedinţi americani sunt născuţi în această lună, aşa că fiţi pregătiţe pentru un bebeluş cu aspiraţii politice. Poate va fi următorul John Adams, Rutherford B. Haye, Chester Arthur, Teddy Roosevelt, Dwight D. Eisenhower sau Jimmy Carter. Nu a ajuns chiar pe lista asta, dar şi Hillary Clinton e născută tot în octombrie.

Au sanse mici să se nască în ultima zi din lună

Toată lumea se gândeşte la ultima zi din octombrie ca la ziua de Halloween. Dar copiii de octombrie nu prea se nasc în ultima zi din lună, aşa cum cei născuţi în Februarie nu se prea nasc de Sfântul Valentin. Poate are ceva legătură cu sărbătoarea pentru că mamele nu vor să li se nască bebeluşul tocmai de Halloween.

Au şanse mari să trăiască 100 de ani

Potrivit unui studiu al Universităţii din Chicago, oamenii născuţi în octombrie au şanse mai mari să trăiască mult, comparativ cu cei născuţi în aprilie. N-ar fi rău să economisiţi deja pentru pensia lui.

Au un ric scăzut de a suferi de boli cardiovasculare

Un alt studiu a stabilit că bebeluşii născuţi în octombrie au şanse mici de a suferi de boli cardiovasculare. Da, bebeluşii de octombrie au inimi sănătoase, ceea ce explică de ce unii ajung la centenar.

Copiii născuţi în octombrie. Au o sănătate mintală bună

Cercetătorii au legat naşterile din octombrie cu un risc mic de suicid, ceea ce înseamnă că aceşti copii au o sănătate mintală bună.

Fizic şi mental, să fii născut în octombrie te predispune, statistic vorbind, la o viaţă sănătoasă. E o veste bună pentru orice viitor preşedinte născut în această lună.

 

 

 

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa