Care sunt cele mai așteptate filme pentru copii din 2019

Cele mai așteptate filme pentru copii din 2019. Copiii au nevoie de povești. De întâmplări fanteziste, care să le pună imaginația la treabă, care să le sporească creativitatea și să le dea prilejul de a duce acțiunea mai departe. Să o îmbogățească cu propriile idei. Cu propriile intrigi. Filmele animate, bine alese, pot, cu succes, să aducă în mintea celor mici, imagini, care, odată puse cap la cap, îi pot determina să gândească altfel, în culori, în cadre, în care sunt prezente personaje, intriga, deznodământul. Cu timpul, ajung ei înșiși să-și croiască după chipul și asemănarea celor văzute, propriile filme, propriile povești, dând dovadă de creativitate și originalitate, ce-i pot salva din multe situații. 

2019 ne-a pregătit filme animate, care pun laolaltă sau dimpotrivă, în antiteză, blândețea, forța, curajul, timiditatea, încrederea sau deznădejdea. Vi le-am selectat mai jos pe cele mai interesante.

Pagina 2 din 9

2. Cele mai așteptate filme pentru copii din 2019. Toy Story (21 iunie 2019)

Imagine via Disney

“Toy Story” este un alt film ce va apărea pe marile ecrane odată cu venirea verii, și pune în lumină trăirile, uimirile, experiențele dobândite de o simplă jucărie, pe nume Forky, de-ndată ce se alătură în călătoria pe care ea o face, găștii lui Woody. Abia atunci realizează cât de mare este lumea pentru o jucărie și cât de abil trebuie să fii pentru a te putea strecura printre probleme, tentații și mai ales, pentru a răzbate prin necunoscut.

Pagina 2 din 9
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()